Miért olyan hülyék az emberek? Fuh most panaszáradat következik.
Tudom, mindenki hülye csak én vagyok kisautó:)
Nah de komolyan. Írok kérdésekhez teljesen normálisan, azt olyanokat írnak vissza ami nem is illik a hozzászólásomhoz rendesen, hanem csak vissza akarnak vágni. A többi meg helyesli. Az senkit nem érdekel, hogy értelmeset írtam, csak nyomja a saját hülyeségét, olyanokon húzzák fel az agyukat amikről nem is volt szó. Van, hogy tudatlanul hülyeségeket írnak, a "korrigálás" nem érdekli őket, szelektíven olvasnak, és persze lepontoznak agyba-főbe.
Értelemszerűen nem a pontok zavarnak, hanem az, hogy ennyire nemtörődömök, mindenki csak a saját szövegét fújja, csak magukkal törődnek, birkamódra.
Aztán meg persze mindenki sír az országban, hogy mennyire rossz itt mennyire nincs összetartás, amiről ők tehetnek. Egyszerűen elkeserítő.
K.baszott szar érzés amikor maximálisan tudod, hogy igazad van, fel tudsz mutatni anyagokat is ha kell, "bizonyítékokat", érvelni tudsz, de értelmetlen, mert egyszerűen a többieket nem érdekli, csak provokálást szűr le a hozzászólásodból. Rohadtul idegesítő.
Egy a sok közül amin felbsztam az agyamat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ahol a csaj azon agyal, hogy elmondja e otthon, hogy abortusza lesz vagy se.
Megírtam, hogy totál megértem mind2 oldalt, azt is aki ellenzi azt is aki "odavan" érte. Megírtam, hogy esetleg felelőségteljesen kéne szexelni, erre jönnek az olyan válaszok, hogy mennyire unják már ezt a magzatgyilkosos szöveget, meggyanúsítanak, hogy itt ellenzem ezerszeresen az abortuszt(egy szóval se mondtam, hogy betiltatnám), de közben meg hogy biztos helyeslem azt ha egy kölyök állatot kinyírnak abortálás céljából. (annó én írtam ide, hogy nem bírom ideggel, hogy bnőméknél vidéken a szülei megölették a kiskutyáikat, de nem tehettem semmit, mert akkor a szülőkkel balhézok össze ami a kapcsolatunkat gyilkolja meg.
Megírtam, hogy nemárt tisztában lenni azzal, hogyan zajlik az abortusz, amiről amúgy fogalmuk nincs, szerintük ezt mind csak kitalálom, hiába idézek be leírásokat, linkelek be szakmai írásokat, inkább lepontoznak és kötekednek. De most tényleg, ilyenek a mai lányok-nők? Ennyire elfajult itt minden? Vagy csak a fórumban van mindenkinek ekkora szája?
Nem azzal van bajom, hogy valakinek más a véleménye. El tudom azt is fogadni ha valaki megindokolja miért más, vagy érvel és ha kell akkor be is látom ha tévedtem.
De itt ennek a fikarcnyi esélye se állt fenn. Hisz nem érvelt senki, csak félrebeszélt, a kommenteimre reagált, de úgy, hogy kb kiragadott belőle 1-2 szót, amiből alkotott a maga kicsi fejében egy teljesen más mondanivalót és az alapján ugatott le. Ez nem csak itt hanem az egész oldalon jellemző, és persze a legtöbb fórumon is (legalábbis nem szakmai fórumokon).
Aztán meg ott van a kötözködés, semmi érdemlegeset nem mondd, és a többiek meg helyeslik, hogy a francba lehetne rendesen vitázni, ha az emberek ennyire gyökerek.
Azért a szar életnek vagy a szar munkának vajmi kevés köze van az abortuszhoz.
Én úgy vélem, hogy az bűn, ha valaki nem védekezik és terhes lesz, majd elmegy abortuszra. Akkor nem volt felelősségteljes.
De azt nem tartom bűnnek, ha valaki védekezik, szegény körülmények között él, esetleg túl fiatal, terhes lesz, és elmegy abortuszra.
Igen, szörnyű dolog megölni egy magzatot (abba most ne menjünk bele, hogy egyáltalán mennyire van tudata, vagy mennyire érzékeli a fájdalmat). De ennél sokkal rosszabb egy árvaházban felnőni, vagy egész gyermekkorban éhezni, vagy azt látni, hogy az anyja utálja, mert nem is akarta megszülni.
Szerintem jobb a magzatgyilkosság, mint egy (nagy valószínűségekkel) szenvedéssel teli élet!
És itt csak a gyerekről beszéltem, az anya érzéseiről nem!
De ki mondhatja meg, hogy mi lesz abból a gyerekből ha felnő? Lehet, hogy minden idők legfontosabb tudósa lesz! A lényeg, hogy az abortusszal az esélyt sem kapja meg a magzat. Ott az illető csak annyit tudott felhozni mentségéül, hogy munkahelye volt meg levelezőn végezte az egyetemet. És akkor már nem lehet gyereket nevelni? Érdekes, akkor miért sikerül nap mint nap annyi anyának? Honnan tudja, hogy később nem kap majd támogatást a babához, hogy nem fordul jobbra az anyagi helyzete?
De ha valaki például azt támogatja, hogy rossz anyagi körülmények közé ne kerüljön gyerek, akkor mit mond, ha az illető KÉSŐBB szegényedik el? Akkor a már meglévő gyereket kergesse a vonat alá, mert már nincs pénze?
egy picit többértelmű a felvetésem kérdésem, bocs.
Szal itt most nem az abortusz jó és rossz tulajdonságait akarom megvitatni, hanem a topicot hoztam fel példának, ahol egyszerűen nem lehetett rendesen beszélni az emberekkel, mert hülyék(ebből a kérdés)
a szar munkát meg életet a hülyeségre írtma, h aki hülye meg leszar mindent maga körül az utána ne sírjon ha nem ér el semmit, és őt is leszarják.
előző:
nos most legalább ki van emelve amit én írok, így szembetűnőbb és talán el is olvassák. Nem úgy mint ott.
Ahol kb 3x leírtam, hogy nem azokra írtam, h felelőtlenek, akik tabletta mellett estek teherbe, megerőszakolták őke,t beteg a magzat, stb.
A kérdező ott azt írta, hogy mivel beteg ezért nem szedhet tablettát, az óvszer maradt.
Ami gondolom kiszakadt. De nem szedheti be a 72órást sem.
Arra nem válaszolt, hogy mit tett ez után. Ment e egyáltalán orvoshoz, vagy úgy döntött, lesz ami lesz beteg vagyok, nem is megyek orvoshoz, majd max abortálok.(?)
A másik meg az, hogy az óvszert is lehet helyesen használni, persze így is előfordulhat, ha kiszakad, mindenesetre ha valaki tudja, hogy ha becsúszik egy gyerek, akkor csak abortusszal tudja megoldani, akkor esetleg 2x olyan jobban oda kell figyelni a védekezésre.
Azt nem tudom, hogy ha orvoshoz ment volna azonnal akkor mit mondott volna a doki neki.
Az a baj,kedves kérdező,hogy itt nemcsak arra fognak válaszolni,hogy miért olyan fafejűek és földhözragadtak egyes emberek,hogy csak a saját véleményüket hajtogatják,nem tudnak értelmezni egy választ,stb.,hanem majd ez a kérdés is elfajul abortusz-témába,úgyhogy azokra a kommentekre ne válaszolj itt.
Gondolom,az ilyeneknek van egy elnyomó főnökük,egy verekedős férjük,vagy gyerekkorukban nem beszélgettek velük a szüleik eleget és nem tanultak meg KULTÚRÁLTAN VITATKOZNI valamiről.
Ezt úgy általánosságban értettem,nem a belinkelt kérdésre,hanem az eredetire válaszolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!