Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik dal következik a...

Melyik dal következik a Waiting For The Worms után Pink Floyd: The Wall filmben?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
2010. jan. 17. 15:10
 2/5 anonim válasza:

Igazából... a film volt a kérdés, és az elég más.

A menetelő kalapácsok után a "Stop" kiáltás jön, de utána Pink elkezd énekelni sorokat a Your Possible Pasts c. számból, de a szám még nincs kész, nem pontosan az a szövege, amit később felvettek a következő albumhoz.

Ezek után a Stop c. szám szövegét énekli, ami a The Wall albumon is rajta van. Arra nem emlékszem, hogy ebben van-e módosítás.

Közben odakint a zenekar valamelyik The Wall-os számot játsza, erre végképp nem emlékszem, talán az In the Flesh (2.) -t, valami olyan számot, ahova neki (Pink-nek) ki kellene mennie énekelni. Legalábbis ez érződik belőle.

Egyébként Pink ekkor a koncerttér mögött egy mosdó wc-jében ül, állítólag Los Angelesben.

2011. ápr. 9. 21:00
 3/5 anonim válasza:

Előző vagyok; most nem tudom ellenőrizni, de elvileg ezt énekli:

Do you remember

The way it used to be?

Do you think we should have been closer?

I put out my hand

Just to touch your soft hair

To make sure in the darkness

That you were still there

And I have to admit

I was just a little afraid

Of the ones living under

Their dirty old macks

And the ones who were pointing

The guns in their backs

És két később kiadott szám szövege keveredik benne:

“Your Possible Pasts” a The Final Cut c. Pink Floyd albumról, és a “The Moment of Clarity” a Pros and Cons of Hitchhiking c. Roger Waters albumról. Ezt akkor adta ki, miután kilépett az együttestől; viszont még akkor találta ki, amikor a The Wall album még el sem készült.

2011. ápr. 9. 21:13
 4/5 someone... válasza:
az előző nem tudom miről beszélt de a filmben a waiting for the worms után a stop, azután pedig a the trial következik.
2011. ápr. 13. 19:10
 5/5 anonim válasza:

ez előző előtti vagyok, és a stop-ot a filmben csak az után kezdi énekelni, hogy a wc-ben dúdolgatta azt, amit fentebb írtam.

Közben meg is hallgattam a jelenetet, és ami kívülről behallatszik, az nem egy szám, hanem a konferanszié szövege, amit a The Wall koncetturnén az első szám előtt mondott. Vagyis azt jelenti a zenész számára, hogy "mindjárt kezdeni kell".

2011. ápr. 22. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!