Mikortól van az a kor, amikor már a veled egyidőseket is inkább magázni illik?
Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 16:30
11/16 anonim válasza:
"Remélem, soha! Egyetemen vicces lett volna magázódni, érdekes,amit az első ír."
Gondolom, jogászok vagy közgazdászok lehetnek...
12/16 anonim válasza:
Nem tudom, felénk nem magázódnak csak a gyerekek az idősebbekkel. Velem egyidőseket én biztos nem magáznék, hülyén hangzana. Na meg engem is zavarna ha valaki magázna.
25L
13/16 anonim válasza:
Szerintem nincs abban semmi furcsa, ha felnőtt idegenek magázzák egymást.
14/16 anonim válasza:
Én 35 vagyok, most először magáztam le egy fiatalabb embert tőlem (1-2 évvel lehet fiatalabb csak), de csak azért mert az orvosom. A velem egykorúakat egyébként még mindig letegezem.
16/16 anonim válasza:
Én általában a nálam jó 20 évvel idősebbeket magázom már (én most vagyok 20),addig általában tegeződés van. Az angol fura ebből a szempontból, ott nincs magázás, mindenki you aztán kalap (bár fura volt, mert barátommal poénkodtunk néha franciául (angol az anyanyelve) és nem tudtam, hogy magyar logika szerint én most őt tegezem vagy nem (pont emiatt, hogy angolban nincs magázás) szóval óvatosságból franciául magáztam egy ideig (26 múlt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!