Korosztály, mentalitás, egyén?
Figyelt kérdés
19 éves életcéllal rendelkező fiú vagyok. Nem dohányzom, nem iszom alkoholt, dolgozom, mellette sportolok (úszás,kondi). Egyetlen bajom a társadalommal, hogy nem befogadóak, legalábbis velem szemben. Nem vagyok "esztétikus" látvány, sokan csúfolnak hogy ilyen-olyan fejem van. Sajnos nem tehetek róla. Barátaim se nagyon vannak, ahogy barátnőm se, inkább csak magamnak való vagyok ha mondhatom így. Igazából ezzel még nem is lenne baj csak az állandó mutogatás,fujjogás és az emberek beszólogatása már bánt. És ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ember vagyok én nekem is vannak érzéseim és fáj, hogy semmit nem teszek azért hogy ezt kapjam. Tehát a kérdés az az, hogy ez az elutasítás minek köszönhető? Mentalitás? Korosztály? Vagy csak kevés ember van aki befogadó? Egyáltalán van olyan aki nem tesz különbséget ember és ember között? Vagy tényleg minden a vizualitásról szól? A kérdés témakörben való elhelyezéséről nem tudtam dönteni, ezért tettem ide. Előre is köszönöm a válaszokat!2009. okt. 6. 20:59
21/25 A kérdező kommentje:
Aki privát üzenetet küldött annak üzenem, hogy nem szeretném felfedni a kilétemet. De azért köszönöm!
2010. ápr. 26. 17:51
22/25 anonim válasza:
"mellette sportolok (úszás,kondi)."
Nem igazán hihető. Mert ha erős vagy meg tudnád magad védeni...
23/25 A kérdező kommentje:
A mentális és a fizikai erő nem egy és ugyanaz. Így most amit írtál, nem helyénvaló.
2011. júl. 9. 16:20
24/25 anonim válasza:
Miota a kerdest kiirtad, ugyanolyan a helyzet? Semmi sem valtozott es te sem valtoztattal?
25/25 anonim válasza:
Én batman maszkban szoktam az utcán sétálni. Igaz hogy így még jobban megbámulnak, de legalább nem a fejemet cikizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!