Korosztály, mentalitás, egyén?
Hidd el, egyszer majd el jön az a lány..
De most komolyan, szerintem nem kell aggódnod attól, hogy úgymond egyedül fogsz meghalni.
A társadalom egésze ilyen kitaszító, de ez az idősödés folyamán tompul, például elmennél egy idősek otthonába, biztosan nem kapnál kritizáló megjegyzéseket. A középkorú emberek is inkább a saját gondjaikkal törődnek már, mint avval, hogyan nézel ki. Az esztétikum igazán a fiatal felnőtteknél fontos, szóval én úgy gondolom, hogy a későbbiekben nem lesz vele gondod, legalábbis nem ekkora mértékben.
Szia
Bar en meg csak 23 eves vagyok, de megertelek, mert en is "sok mindenben mas vagyok, mint az atlag".Az emberek nem befogadoak: vagyis mondjuk ugy, hogy az atlag ember az utcan nem befogado :)
Ne akarj akarki baratja lennni, vagy hogy akarki legyen a baratod.Amig Te nem tartod sajat magad ertekesnek addig mas sem fog!
Szerintem inkabb gondolkozz ugy, hogy keves olyan ember van aki feler a te szintedhez es ezert van kevesebb baratod.Ha valaki barat az egy megtiszteltetes a masik embertol hogy a bizalmaba fogad!Szoval eloszor is ezen gondolkozz el.En egy kezemen meg tudom szamolni hany baratom van (NEM HAVER!) es ebbe a kedvesemet is beleszamoltam.
Olyanokkal kene ismerkedned, kapcsolatba kerulnod akiknek hasonlo az erdeklodesi kore mint neked.Szerintem a testepitesben nem igazan fogsz olyan embereket talalni akik nem a kulsore mennek, mert a legtobbjuknek ez a sport a test szepsegerol szol.... :)
Lehet hogy inkabb az uszasban illetve mas erdeklodesi korokben kene mozogjalNekem nagyon ertelmes sracnak tunsz igy 19 evesen is, szerintem az is lehet meg a problema hogy a veled egykoruak meg tavaszi csirkek.Az irasod alapjan mondom csak ezt, de lehet hogy inkabb idosebb emberek kozul kellene baratkoznod (ertem ezalatt 25tol felfele).Nekem majd az osszes baratom 30-40 evesek, mert a fiatalabbakkal valahogy sosem tudtam olyan bensoseges viszonyt kialakitani, mert valahogy nem ugy gondolkoztam sosem mint a velem egykoruak.
Es a kulsod miatt meg ne aggodj, mert amig ertelmes gondolataid vannak,erzeseid belul, es egeszsegedre is ugyelsz addig biztosan lesz olyan no aki a karjaidba zuhan.A szepseg relativ, es ne engedd hogy a media neked is eladja a punciszaju-mumellu-vakolt arcu-sportkocsiscegvezeto "joarcimage"t.Ezert tart arra a vilag amerre.
Szoval csak foglald el magad aztan majd jonnek a csajok figyeld meg!
De a nokkel is tartsd szem elott: megtiszteltetes nekik hogy a baratnod lehetnek!Nem pedig rohangalas a csajok utan csak hogy legyen mar valakid!
Na cuppantlak, szia :)
Hidd el, a hiba nem a Te készülékedben van! Sajnos egy betegség kapcsán én is megtapasztalhattam az emberek "kedvességét". Azóta nem vagyok túl jó véleménnyel az emberekről. Meglehetősen ostobának, tudatlannak tartom őket (tisztelet a nagyon-nagyon kevés, de létező! kivételnek). Ha valaki bármilyen ok miatt kitűnik az átlagból, arra előszeretettel "vetik rá magukat". Talán félnek a mástól, az ismeretlentől? Vajon miért kell egy kerekfejűt addig ütni, míg átlagos kockafejű lesz?
Ha úgy érzed, nem boldogulsz egyedül az önbizalom-kérdésben, ha megteheted, érdemes lenne szakemberhez fordulni. Legyen az akár pszichológus vagy kineziológus, attól függ, melyik módszerben bízol jobban.
És fel a fejjel, tudod, ami nem öl meg, az megerősít!
Első vagyok.
Megkérdezhetem egyébként, hogy miből gondolod, hogy nem 'megfelelő' a külsőd? Hogyan érzékeltetik ezt veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!