Kávézó/beülős hellyel kapcsolatos kérdés. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
sziasztok. 15 éves vagyok és szeretnék kérdezni Tőletek. Ha elmegyünk egy kávézóba és kiülünk a teraszra, de nincs itallap, akkor a pincér hoz nekünk? Csak mert sokszor látom, h van aki bemegy a pulthoz és ott kér valamit...de most belvárosi helyekről beszélek, ahol sokan vannak. És ha csak odajön a pincér, h mit szeretnénk akkor itallap nélkül honnan fogom tudni, hogy mi a választék? Bocsi a kérdésekért csak nem járok ilyne helyekre, pedig olyan egyszerűnek tűnik..2013. máj. 16. 13:14
21/24 A kérdező kommentje:
Most miért kell rosszindulatúnak lenni utolsó?:/ Én sem voltam az, megköszöntem mindenkinek a segítséget, azért mert nem tudok valamit, még nem kell lenézni..
2013. máj. 16. 16:26
22/24 A kérdező kommentje:
Meg most amúgy sem az ír kávéról van szó, csak példának hoztam fel, nyilván nem fogom leverni a hisztit, hogy márpedig adjanak nekem, nem értem miért kell ezen fennakadni...nem is ez volt a kérdésben.
2013. máj. 16. 16:30
23/24 anonim válasza:
Ne törődj vele kérdező, amúgy szerintem nem olyan nagy bunkóság "édes"-nek szólítani valakit.
Mindenesetre az alkohollal még ráérsz pár évet, de a kávéval is.
24/24 A kérdező kommentje:
Tudom, köszi:) Persze ez nem bunkó, de eléggé érződik a dolgokon, h mi az ami kedves, meg mi az amit rosszindulatból mond az ember és ez inkább az utóbbi..:)
2013. máj. 16. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!