Telefonálással kapcsolatos kérdés. Mit tennétek?
Anyósom rászokott arra, ohgy hallgatja a telefonban amit mással vagy a sórögnőmmel vagy , apósommal beszélek. két készülékük van és rászokott arra, hogy ha hívnak akkor ő is vonalban van a másikon.. vagyis bele bele szól így a beszélgetésbe. Engem nagyon zavar. Nincs semmi titkos abban amit megbeszélünk ..de...
Pl. Ma apóssal elkezdtük megbeszélni, ohgy holnap akkor hogyan találkozunk, mert egy kis szívességet kellett kérjek tőle.... erre ő is beköszön,hogy itt vagyok ám én is és a beszélgetésünk közepén elkezdi kérdezgetni milyen az új munkahelyem, hogy vannak a gyerekek. Mikor mi még nem fejeztük be apósommal a számunkra fontos dolgok megbeszélést. Én mondtam neki,hogy megvagyunk... de még nem fejeztem be a beszélgetést apósommal a másik féllel utána beszélek én vele is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!