Kávézó/beülős hellyel kapcsolatos kérdés. Valaki segítene?
Sokan tudják előre mit szoktak kérni, az alap italok minden helyen ugyanazok, ezért itallap nélkül is lehet rendelni mindenhol kávét/ásványvizet/kólát/sört, stb.
Én felszolgálóként pl viccesnek tartom hogy valaki 10 percig bújja az itallapot, majd rendel egy ásványvizet, mert ez ment volna fejből is.
Én van hogy odamegyek a pulthoz, mert nem mindig érek rá megvárni hogy kijöjjön a pincér. Sokszor kollégákkal ugrunk be egy üdítőre munka előtt...
Szerintem nem ciki odamenni és rendelni, de olyankor szól a pultos, hogy üljetek le nyugodtan mindjárt kiviszik. Ha nem szól, akkor várd meg! :)
"A felszolgáló nem azért van hogy a vendégen szórakozzon."
Pedig vannak vicces szituk. :D Persze soha nem a vendég előtt mosolygunk hanem diszkréten.
És persze a vendég dolga ha 10 percig bújja az itallapot és én 3x kérdeztem meg mit kér mikor van rajta kívül 10 másik asztalom, mire kinyögi hogy egy ásványvizet, ami egy új vendégnél teljesen érthető hogy tájékozódik. De ha az arc minden nap ott lébecol és kívülről fújja az italokat akkor már kicsit vicces.
Vagy amikor feltették az ilyen okos kérdéseket hogy:
-A gombalabdák gombából van? (nem, labdából vazze :D)
-A kávét úgy főzitek? (neked sütjük..)
-A cápa az mi?
-mi a különbség a bodzás és az epres limonádé közt? (pont az.. :D)
És akkor ne mosolyodjak el?
Digo: nem vágj fapofát. :)
Mosolyogni szabad! :D
Nekem a legutóbbi vicces sztorim, amikor az öreg bácsi az üzletben akart megborotválkozni... Ki volt téve vitrinbe az elektromos borotva, kérte vegyük megnézi. Jó, kivettük, forgatta, nézegette vagy 20 percig, majd megkérdezte, hogy kipróbálhatja-e? WTF?? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!