Szerintetek ilyen szituban nem bunkóság NEM viszonozni a köszönést?
Röviden:adott egy család,akikhez megérkezik egy idegen.Ugyanakkor megérzik a házaspár lánya haza,aki másik városban dolgozik.
Az idegen és a lány nem ismerik egymást.Az idegen udvariasan üdvözli a lányt,de ő nem köszön neki vissza.Egyébként az idegen egy másik lány,aki még a "dolgozónál" is fiatalabb.
Ez így bunkóság,vagy legalábbis illetlenség volt a részéről?
(A szituban egyébként én vagyok az idegen.Nem akarok előítéletesnek hangzani,de ez vidék,a lány meg Pesten él,mármint a házaspáré.Pesti úrilány...)
"Igaz,hogy kicsit kihívó öltözék volt rajtam,hacsak nem ettől ijednek meg a pesti úrilányok
xD xD xD"
Nincs több kérdésem.
Úgy jött haza,hogy zengett a ház a röhögésétől,meg a beszédétől,ami persze érthető,ha régen látta a szüleit.
Velem egyesen pofára nézett,azt meg nem hiszem el,hogy nem vagyok elég nagy ahho,hogy észrevegyen.
NEM ÁLTALÁNOSÍTÁS! Milyen a pesti úrilány? Jelen szituban,amilyen ő.Okos,tehetséges (szülei szerint),sokat keres és oltárira nagyképű...hát ennyi részemről.
Hát én budapesti vagyok, de csak szeretnék úrilány lenni. :DD
Amúgy meg biztosan megvan a saját nyomora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!