Szerintetek ilyen szituban nem bunkóság NEM viszonozni a köszönést?
Röviden:adott egy család,akikhez megérkezik egy idegen.Ugyanakkor megérzik a házaspár lánya haza,aki másik városban dolgozik.
Az idegen és a lány nem ismerik egymást.Az idegen udvariasan üdvözli a lányt,de ő nem köszön neki vissza.Egyébként az idegen egy másik lány,aki még a "dolgozónál" is fiatalabb.
Ez így bunkóság,vagy legalábbis illetlenség volt a részéről?
(A szituban egyébként én vagyok az idegen.Nem akarok előítéletesnek hangzani,de ez vidék,a lány meg Pesten él,mármint a házaspáré.Pesti úrilány...)
Gyerek? Én vagyok a kisebb,remélem ez érthető.A csaj felnőtt és Pesten dolgozik,de írtam.Azért neki köszöntem,mert őt még nem ismerem/ismeretem.
Ez inkább róla állít ki szegénységi bizonyítványt...
Nem tudom,rajtam mi olyan negítv,csak barátságosan köszöntem neki,mert még nem találkoztunk soha.
Aztán még az apja akkorára tartja,hogy milyen okos,tehetséges,meg kétszer annyit keres mint ő.
Most,hogy felvitte az isten a dolgát,már köszönni sem kell,ha az ember Pesten lakik,a vidéki "parasztoknak"? (most ezt csak a kérdés vonatkozásában írtam)
Hát ez igaz,de persze velük nem ilyen voltam.
Meg kellene tanítaniuk a "pesti úrilányt" is könyönni a szüleinek,még ha felnőtt is már (: :)
De ciki xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!