12/41 A kérdező kommentje:
? Utolsó,mire érted?
2013. máj. 12. 20:29
13/41 anonim válasza:
Mindig van, volt és lesz valami elmebeteg "közösség", aki kitalálja, hogy bizonyos valamik b*uzisak. Mint például az első válaszló, meg amit még később kiegészített. Hol az övtáska, hol az autóstáska, hol a rövid ujjú ing, stb. most meg a teljesen ártatlan "szia" köszönés, amit évtizedek óta, mi heterók használunk üdvözlés gyanánt. Ezek után azt kell gondolnom, hogy az első válaszoló és környezete lehet valószínűleg eléggé b*uzis.
14/41 anonim válasza:
Dehogyis! Néhány különc persze van, aki egy ilyenen képes fennakadni, mint az első válaszoló is, de a legtöbbek nem problémáznak az ilyeneken.
Számomra pl a 'szia' annyit jelent, hogy egy kicsit bizalmasabb köszönés. Szóval idegen férfiakat azért nem így üdvözlök, de családban, vagy baráti körben mifelénk ez teljesen természetes.
15/41 anonim válasza:
Mert furcsa, egyszer nem hallottam sziával köszönni férfinak pl apámat. Nem véletlen hogy csá,jóreggelt,szevasz-ra nem kérdez rá senki. Sziával köszönnek a nők kb mindig, nagyon nőies szerintem. Sziával férfi max a gyerekének köszön, vagy a nőknek.
16/41 anonim válasza:
Baráti körben kézfogás, csá, szevasz, meg van még egy rakás köszönés. Nem, nincs gay baráti köröm szerencsére. Legalábbis ilyen árulkodó jelek nincsennek mint hogy sziával köszönnek pl. :D
17/41 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy két fiú barátom puszival köszönnek egymásnak..Na ez b*zis!:D(pedig alapból egyik sem az csak páwák:D)
18/41 A kérdező kommentje:
emberek, aki az mellett "érvel", hogy az, nem mondott egy nyomós érvet sem... egy nagyon jó barátomnak ma sziát írtam az sms-ben... és ezen gondolkodtam el... hogy valaki azt mondta ez guyos--
2013. máj. 12. 20:38
19/41 anonim válasza:
Én 60 éves elmúltam. Három FIÚ testvérem van, három fiam van, egy minisztériumban dolgozom, és azt vettem észre, hogy mindenféle férfiak iskolában, utcán, munkahelyen, otthon, keresztbe-kasul "sziával" is köszönnek egymásnak. Én is köszönök így sokszor egy bizonyos ismeretségi körnek, nekem is köszönnek így. Még élő emberrel nem találkoztam (a mai napig), aki ezt bármiféle homoszexualitással összefüggésbe hozta volna.
20/41 A kérdező kommentje:
Kedves 20. válaszoló, ebben a mai világban mindenhez tudnak valamit párosítani...
2013. máj. 12. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!