15éves vagyok. Vanegy fiú akit szeretek, és ő is engem. Volt egykapcsolatom ami titokban zajlott, és kiderült ezért a szüleim dühösek lettek büntiket kaptam stb. Ha őszintén elmondom anyukámnak akkor megengedi hogy találkozzak vele?
Első!! Miből gondolod, hogy nem 15, magyarázd már el!
Kedves kérdező!!! Igen, üljetek le, mondd el, hogy te komolyan gondolod,és, hogy szereted a fiút!! :) Sok sikert!!!
4es vagyok.
amúgy ha nem akarod titkolni akkor beszéld meg vele, mesélj róla. ha nem az a bad boy típusú srác szerintem nm lesz vele baja.
17/L
neem. igazi jó fiú.:) igen.. nem szeretnék előtte titkolozni mert semmi értelme nincsen.
nagyon aranyosak vagytok, köszönöm mindenkinek a választ <333
Minden pasidat, mindig mutasd be a szüleidnek. És lehetőleg ne akkor, amikor már egy ideje jártok, hanem még az elején. Valószínűleg nem azért haragudtak, mert bajuk volt a fiúval, hanem azért, mert titkolóztál előttük. A szüleik szeretnek és féltenek téged, ami a mai világban nagyon is jogos. Szeretnék tudni, hogy mi van veled, milyen barátaid vannak. Ha szépen mindig bemutatod nekik a fiúidat, nem lesznek dühösek. Ez így korrekt a részedről is.
Te sem szereted, ha egy neked nagyon fontos személy valami nagyon fontos dolgot eltitkol előled, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!