Hogy lehet olyat csinálni, hogy a párom haveri köréből 3 személy időről-időre késő este, sőt volt úgy, hogy majdnem éjfélkor jöttek a páromhoz vendégségbe? Vagy még a többi lejjebb.
Felnőtt, huszon- és harmincas korúak. Mintha én nem léteznék, csak beállítottak késő este és éjfél felé is. Be a konyhába trécselni. Én mintha ott sem lennék. Nekem másnap munkába kell mennem. Munkanélküliek, csavarognak. A nő közülük 3 gyereket "nevel" úgy, hogy éjjelente csatangol, csavarog. Milyen anya az ilyen...? A nő kislánya minden kajánkba beleharap és széthagyja szanaszét a lakásban.
Beállítanak csak úgy.
A hűtőből kérdezés és kínálás nélkül kiették a kajánkat. Volt olyan eset, hogy nyitva hagyva találtam a hűtőnk ajtaját. Úgy becsapták egy alkalommal a bejárati ajtót, hogy az ajtón lévő leveles dobozkából letört egy nagyobb darab.
A számítógépünkben tönkretettek programot. Emiatt letörölni mindent, újratelepítés, azóta jelszavasítottam a gépet, mert eredetileg az enyém, de ha nem is az lenne, hanem közösen vettük volna a párommal, akkor is lejelszavasítottam volna. Hogy lehet olyan bunkó bárki is, hogy más számítógépében tönkretesz bármit is???
Egy csaj közülük összehányta az autót, a saját ruháját és hozzánk jött mosakodni. Levetkőzik a szobában a többiek szeme előtt ahelyett, hogy maga bevonult volna a fürdőszobába mosakodni és vetkőzni-öltözködni.
Hogy lehetnek ennyire bunkó emberek a Földön????
Az első alkalommal, hogy valakik ilyet tennének, úgy penderíteném ki őket a házamból, hogy repülés közben ki tudnák olvasni a Háború és békét.
Voltak ilyen "barátaink", akkor állítottak be amikor nekik tetszett. Este 10-kor, éjfélkor, sosem lehetett velük semmit pontosan leegyeztetni, amit pedig sikerült, ahhoz nem tartották magukat. A vége az lett, hogy megmondtam nekik, nekünk erre nincsen szükségünk, nem kellenek ilyen megbízhatatlan barátok. Nem hiányoznak.
Tedd te is ezt, olyan nincs, hogy a saját házadban tűrnöd kelljen. Csak keményen!
Ez a dugdosás is ismerős, nekem a sört meg az üdítőt kellett eldugnom, mert egyszer megittak egy ültő helyben 10 sört! :D
Persze amikor mi mentünk át, akkor valahogy sosem volt pénzük bevásárolni.. De jó hogy megszabadultam tőlük. Te is jól tetted hogy kidobtad őket. Ezek nem barátok, de még csak nem is haverok. Csak néha az ember párja zokon veszi az ellenségeskedést, és így tűrni kell.. Szerencsére az én párom ugyanúgy látta a dolgokat mint én.
Hát elküldeném a páromat jó messzire az ilyen haverjaival együtt.
Beszéld meg vele, hogy ez ne forduljon elő mégegyszer. Ha ő nem mondja meg nekik, hogy ilyet nem illik, hát megmondanám én az biztos!
"madarat tolláról, embert barátjáról..."
biztos vagy benne, hogy a párod a párod? és ha ő ilyen közegben mozgolódik, akkor ő az akit akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!