Miért akarják a feministák ez évezredek alatt bejáratott szerepeket megváltoztatni?
Az említett foglalkozásokban a nők általában sokkal jobbak. Sőt egy férfit sem hallottam még bizonygatni, hogy márpedig a férfiak ugyanolyan jól tudják ezt csinálni mint a nők, mert nem. Mint ahogy általában a nők sem olyan jók műszaki területen. Különbözőek vagyunk, és ez így jó.
A lakótelepi férfiak nem tudom mit csinálnak, de ha nincs más dolguk és normálisak akkor remélem kiveszik a részüket a házimunkából.
Félelmetes ez az én 2,5x annyit keresek induvidualista meközelítés. Én meg 5x annyit keresek mint a feleségem, és akkor igazán kiáshatná azt a kerítésalapot, vagy mi? Egyek vagyunk mint család, osztozunk a pénzen és a munkán is, és ez nem attól függ ki menyit keres.
Az építész hölgy biztos kiváló mérnök, de vele még nem találkoztam. Csak a saját tapasztalatomról számoltam be.
Kérdező, hagyjad, ezek csupa olyan nők, akinek a büdös életben nem lesz normális, hozzájuk való férjük, mert...
Jobb nem is taglalni miért, előbb utóbb maguk is belátják, valami nem stimm. velük.
Nekem konkrétan semmi bajom a NŐKKEL, nekem is van párom, de neki eszébe nem jutna ilyen baromságokon lovagolni, hogy a nők mennyire tökösek, és a férfiak elbújhatnának mellettük. De ezek itt nem nők, hanem valamilyen véglények, fiú frizurával, tespedt alakkal, szőrös lábakkal...
Szerencsére ezért nem tudom azonosítani ezeket a nőkkel.
Akik életük végéig gyűlölni fogják a férfiakat, a szép nőket, akiknek van ép, egészséges családjuk, stbstb...
És ezek nyilatkoznak a NŐK nevében, ez kb olyan, mint amikor a focihuligánok vállalják magukra a magyarságot megszemélyesítő képet.
Erre természetesen majd jönnek a válaszok, hogy mellettük az Angelina Jolie labdába nem rúg, ha ők lettek volna Brad Pitt közelében, biztos őket választja...blablabla
Reménytelen tényleg...ezeket meggyőzni.
Kb mint a szexmisszió című film, az ugrik be, ami vígjáték. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!