Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogy mutatkozik be egy fiú a...

Hogy mutatkozik be egy fiú a lánynak? Ugye kézfogás akkor van ha a lány nyújtja a kezét, de mi van ha nem nyújtja?

Figyelt kérdés
Ha nem nyújtja a kezét akkor én nem fogom. Akkor csak mondom h "Szia Pista vagyok"? Vagy akkor mehet mellé egy puszi? mert ugye azt kezdeményezheti bárki.
2013. márc. 31. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
18%
Már eleve ott elrontod, hogy te mutatkozol be először, mindig megvárod, hogy előbb Ő mutatkozzon be és az alapján cselekszel. Te nem kezdeményezel se kézfogást, se puszit. Nem tudhatod, hogy a lány mit szeret, pl.: sok lány nem szeret akárkivel puszilkodni. Megvárod amíg mondja a nevét, és vagy csak állni fog, vagy közelít puszit adni, vagy semmi,csak köszöntök.
2013. márc. 31. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
42%
Első találkozásnál puszit kezdeményezni szerintem nagyon gáz... Megvárod, amíg bemutatkozik, ha kezet nyújt, elfogadod, ha nem, te is csak simán bemutatkozol.
2013. márc. 31. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Nem rontod el, neked kell bemutatkoznod először. De nem úgy, hogy Pista vagyok... úgy csak a bunkók próbálnak bemutatkozni. Helyesen mindkét nevedet mondod: pl. Horváth István vagyok. A kézfogásnak semmi köze a bemutatkozáskoz (a puszinak még annyi sem). A bemutatkozás azt jelenti, hogy mindkettem megmondjátok a teljes neveteket. Kézfogás nélkül. Azt is lehet, ha valaki nagyon akarja, de nem tartozik a bemutatkozáshoz.
2013. márc. 31. 19:06
 4/4 mustafa33 ***** válasza:
Kérdező, amit írtál, az nem hogy gáz, az maga a déli áramlat.
2013. ápr. 3. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!