Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány megfoghatja a kezét?
Már több mint egy hónapja találgozgatom egy sráccal. Tudni kell, hogy se én se ő nem vagyunk azok a nagy kezdeméynezősök, de talán a srác kicsit visszahózódóbb... lassan haladunk, aminek én örülük. Szerintetek ha pl. egy délutáni séta közben, vagy pl. ülünk a padon és megfognám a kezét....?
20/L
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Mondjuk én már most várnám hogy lépjen valamit, de nem lép. Pedig tudom hogy tetszem neki, és akarja is. Én is erősen gondolkodom rajta, hogy olyan szívesen belekarolnék, vagy megfognám a kezét, de aztán mégsem teszem...Mert van bennem egy valami tartózkodás. Hogy most lányként én csináljam? ...
21/L
Nálunk is én tettem meg az első lépést (én írtam neki) és utána mert csak kezdeményezni, meg nyíltabb lenni velem. :D
De most olyan hülyeség: tegnap is sétáltunk valamennyit, és direkt lógatom a kezem, hogy na hátha megfogja, de semmi :D És olyan sz*r volt így menni vele. :( :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!