Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a lány csak azt szerette tőlem hallani, ha dícsértem?
VVan egy lány, aki régen tetszett, és sokat dumáltam vele, találkozásnál megdicsértem a ruháját, haját, kinézetét...
Tényleg, köszönés után az volt az első, hogy "mizu, jól nézel ma ki! Új a ruhád?"
És egyik alkalommal, mikor találkoztam vele, köszöntünk, és tovább mentem(volna)
de meglepett hangon:
na mi van? Mondom: Tessék? Hát h bőbeszédűbb szoktál lenni... Mondom: Ja, lehet. Miért?
Jaa, semmi, csak meglepődtem... nem baj, semmi!"
Aztán nagy csönd, és mentem tovább...
Most ez azért volt, mert ez a lány azt szerette tőlem hallani, hogy dicsérem, és most elmaradt, közben meg arra várt, hogy majd most is elárasztom kedves szavakkal?
Ez szánalom2013....hogy ELVARNI vkitol hogy allandoan dicserjen es ha ezt elfelejti még ráutalon utána szolni...hany eves 16?Jol tetted higy leszartad. Ha mégis akar vmit akkor mar itt az ideje hogy jelét adja. hulye lotyo....
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!