Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány megfoghatja a kezét?
Már több mint egy hónapja találgozgatom egy sráccal. Tudni kell, hogy se én se ő nem vagyunk azok a nagy kezdeméynezősök, de talán a srác kicsit visszahózódóbb... lassan haladunk, aminek én örülük. Szerintetek ha pl. egy délutáni séta közben, vagy pl. ülünk a padon és megfognám a kezét....?
20/L

9-esnek (is)
szerintem ha sétáltok és szeretnéd, hogy kézenfogva csináljátok, akkor ne csak lógasd a kezed, hanem fogd meg az övét nyugodtan :)
én pl úgy vagyok vele, hogy ha a lány visszautasít (pl akkor, ha meg akarom fogni a kezét), akkor az az elutasítás utána bennem marad, ami hátráltat a randi hátralevő részében.
amúgy meg egy pasi, ha elmegy randizni egy lánnyal, akkor ő biztos, hogy nem fog semmit visszautasítani (egy kézenfogást legalábbis semmiképp), szóval cselekedj bátran :)
24/F

Csajok szerintem is nyugodtan fogjátok meg a kiszemelt srác kezét! De azt lehetőleg a megfelelő időpontban tegyétek. Mikor nincs olyan nagy tömeg és csak úgy magatoknak vagytok.
Annó én úgy csináltam, h amikor kísértem hazafelé a lányt (nyár volt és kezdett sötétedni) mondtam neki, h fáj a fejem és szédülök sajnos jobb nem jutott eszembe. Majd közelebb léptem és kézen fogva mentünk tovább. Mint később kiderült nagyon jól tettem :)
Sajnos a kapcsolat nem tartott sokáig.
Nem okoskodásnak szántam.
Sok sikert
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!