Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A barátom elutazik másfél...

A barátom elutazik másfél hónapra, és szeretném utolsó este elvinni vacsorázni. Találtam egy nagyon jó helyet, és meg akarom lepni őt. Nagyon hülyén jönne ki?

Figyelt kérdés
A barátom elutazik másfél hónapra, és szeretném utolsó este elvinni vacsorázni. Találtam egy nagyon jó helyet, és meg akarom lepni őt. Nagyon hülyén jönne ki? Nem biztos, hogy hagyná, h én fizessek, de mégiscsak neki kéne engem elvinni vacsizni.. Nem? Amúgy 17 évesek vagyunk.
2008. jún. 10. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem hívott már meg párszor barátnőm vacsorára, ennek több jo modja van ha értelmes a srác:

-vagy főzöl vacsorát és akkor nincs már kavarás ki mit fizet

-vagy értelmes a csávo és belátja te is áldozni akarsz rá odaadod a pénzt és ő fizet étteremben, hogy ne legyen égés :) nálam ez ment mindig

2008. jún. 11. 00:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is főzz magad. nem kell semmi bonyolult kaja, ő ennyiből is látni fogja, hogy fontos neked. és a pénzen sem lesz problémázás.
2008. jún. 11. 00:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ma már mindennel tele van a női egyenjogúság, szóval nem olyan gáz! (Amúgy lány vagyok:)) Mostmár különben is olyanok az éttermek, hogy egy kicsi bőr izét hoznak és abban van a számla és oda kell tenni a pénzt, szóval senki nem fogja tudni, hogy ki fiztetett. Csak a párod, de őt meg meggyőződ, hogy ez a Te ajándékod, stb... Ha esetleg mégis pincérnek fizetős a hely, akkor add a páros kezébe a pénzt és ő fizeti a pincérnek.

Az otthon-főzés is egy jó dolog, de gondolom azért akarsz étterembe menni, mert nincs lehetőséged otthon kettesben lenni vele, vagy ilyesmi... Ha megtudod oldani és tudsz egy kicsit is főzni, akkor az otthoncacsira szavazok :)!

2008. jún. 11. 09:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Oh, köszi a válaszokat! Azért akarom étterembe vinni, mert kinéztem egy nagyon jó helyet, ami iszonyatosan megfogott :) És mivel elutazik.. így nagyon szép lenne ez az este. Különleges. Tényleg nagyon jó hely (ha valaki ismeri, a Mom Park-ba a Pizza Ház) , mindenképpen akarom.

Amúgy, csak ui-ként, szerintem az abban a pillanatban derül ki, mikor fizetünk,hogy épp a pincérnek kell, vagy otthagyja.. Nah mindegy, nekem annyira nem égő. :)

A korunk volt kérdéses, h mennyire ciki, vagy hogy mennyire szokás- nem szokás, vagyis mennyire LEHET szokás-nem szokás :) De köszi!

2008. jún. 11. 22:24
 5/7 anonim válasza:
100%
Szerintem siman...az en baratom 10 napra ment el, most eloszor voltunk tavol 9 honap alatt...es elvittem egy etterembe, de ugy h kezdettol mondtam h en fizetek....mondtam neki h ha gondolja fizessen O az en penzembol:P szerintem ez belefer egy jo kapcsolatba es nem gaz remelem minden oke lesz es elrepul az ido s hamarosan megint egyutt lesztek Udv
2008. jún. 12. 12:57
 6/7 anonim válasza:
100%
jaaaaaj most olvasom a korotok az nem gond, en is 17 vagyok a baratom 18...szerintem nem ego hanem edi:) udv meg 1x
2008. jún. 12. 13:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Sszia, köszi neked is!! :)
2008. jún. 12. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!