Nagyon gáz lenne ha itthon egymagamban bort "vedelnék" sorozatnézés közben?
Figyelt kérdés
20 vagyok, nincsenek barátaim, szar kedvem van, inni akarok, de tényleg nincs kivel. Igazából nem érdekel, hogy ciki-e vagy sem, mert úgysem látja senki, de azért mégiscsak szánalmasabbnak érzem magam tőle még az eddigieknél is. szerintetek?2013. márc. 22. 18:22
31/37 anonim válasza:
Egészségedre! Néha nagyon jót tud tenni.. :)
33/37 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!!! :D Feldobtatok :D
2013. márc. 22. 20:47
34/37 anonim válasza:
Abszolute nem gáz! :)
Szintén lány vagyok, Grace klinika függő, és szeretem a bort. Egyszer csináltam én is ilyen estét, csak Martinit ittam. Kedvencem! :)
Melyik részt nézted ami szomorú? Én most nézem a 9. évadot! :)
35/37 A kérdező kommentje:
amikor Calliope kirepül az ablakon... XD nem is olyan szomrú :D de azét kicsit az :D
2013. márc. 22. 20:58
36/37 anonim válasza:
Nekem lennének barátaim, csak ugye ez a 2000 km távolság megakadályozza az együtt lógást :S Egyébként én is fehérvári voltam...:) Párom melózik, azok a munkatársak akikkel szeretek lógni, szintén, így most én is magányos bulit tartok a nyuszkóimmal:) De néha ezt is élvezem :) Azok nem is igazi barátok, akik lecserélnek az aktuális pasira/csajra szerintem...Annyian mondjátok a Grace klinikát, hogy rácuppanok még én is :D
37/37 A kérdező kommentje:
cuppanj rá! :D Én egy picit becsíptem, egy egész üveggel megiszogattam végül :) De jó kedvem lett
2013. márc. 22. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!