Nagyon gáz lenne ha itthon egymagamban bort "vedelnék" sorozatnézés közben?
Figyelt kérdés
20 vagyok, nincsenek barátaim, szar kedvem van, inni akarok, de tényleg nincs kivel. Igazából nem érdekel, hogy ciki-e vagy sem, mert úgysem látja senki, de azért mégiscsak szánalmasabbnak érzem magam tőle még az eddigieknél is. szerintetek?2013. márc. 22. 18:22
11/37 A kérdező kommentje:
lány vagyok, éééés... szégyen-nem szégyen Grace klinikát nézek.... :'D
2013. márc. 22. 19:05
13/37 anonim válasza:
Én is csináltam már ilyet, amikor magam alatt voltam, de kb. 3* eddig. Szerintem nem szánalmas, ha nem túl gyakran csinálsz ilyet. :) Nekem jót tett. :D
14/37 A kérdező kommentje:
mondjuk megoldódni semmi nem fog de.... Na mostmár itt a pia, iszogatom, nincs vissza út :D
2013. márc. 22. 19:18
15/37 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Én is ezt tenném, ha egyedül lennék itthon és nem kellene még később tanulnom. De lehet, hogy jót is tenne közben!
22L
16/37 A kérdező kommentje:
de örülnék ha tanulnom kellene... :S Így jár akit nem vettek fel az egyetemre :'(
2013. márc. 22. 19:29
17/37 anonim válasza:
Nem gáz! Jófej csaj lehetsz szerintem, én is ittam már egyedül bort, mert felcseszte az agyam egyszer nagyon az exem!:)) Holnap randim lesz egy pasival és inni fogok, de ha gondolod, írj nyugodtan privit és megbeszélgetünk egy közös borozást valamikorra:) Ja és is Grace Anatomy kedvelő vagyok:)
18/37 anonim válasza:
csatlakozom csajok, én is bor és grace klinika kedvelő vagyok :)
19/37 A kérdező kommentje:
akkor már hárman vagyunk, összefuthatnánk egyszer X)
2013. márc. 22. 19:41
20/37 anonim válasza:
hát ha fehérvár közelében jártok akkor szóljatok és összehozzuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!