Nagyon gáz lenne ha itthon egymagamban bort "vedelnék" sorozatnézés közben?
Figyelt kérdés
20 vagyok, nincsenek barátaim, szar kedvem van, inni akarok, de tényleg nincs kivel. Igazából nem érdekel, hogy ciki-e vagy sem, mert úgysem látja senki, de azért mégiscsak szánalmasabbnak érzem magam tőle még az eddigieknél is. szerintetek?2013. márc. 22. 18:22
2/37 anonim válasza:
Nem, most legszívesebben én is ezt csinálnám, csak pálinkával, meg a sorozatot is kihagynám. :)
3/37 anonim válasza:
Ha egy kicsit megkönnyebbülsz, igyál, de ne túl sokat. El fog altatni, de éjszaka a legrosszabbkor fog felébreszteni az alkohol. Még a bor is.
4/37 A kérdező kommentje:
de olyan tragikus rész jön úgyis, bőghetnék rajta kedvemre...
2013. márc. 22. 18:26
5/37 anonim válasza:
én is szoktam film közben iszogatni, de nem sokat, csak lazításképpen, szerintem nem gáz, miért lenne az?
6/37 A kérdező kommentje:
én egy egész üvegre gondoltam, meg mellé egy doboz cigire (pedig egy hónapja nem gyújtottam már rá...)
2013. márc. 22. 18:31
8/37 anonim válasza:
Na ha benyalsz egy üveg bórt,meg egy doboz cigit akkor ne csodálkozz holnap majd haldokolsz:)Na akkor fogod magad igazán szánalmasnak érezni:)Igyál csak 1-2 pohárral bőven elég...me holnap jönnek a bohócók nagy dobbal csapkodni a fejed:))
10/37 anonim válasza:
Hol laksz? fiú vagy lány vagy? én iszok veled szivesen..
L23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!