Ti felszoktátok venni a telefont, ha valaki ismeretlenül hív?
Óvatosan merem elmondani, engem legutóbb a sürgősségiről hívtak rejtett számmal, hogy az apukámat oda vitte mentő.
De fel ne vegyétek, ártalmas.
Tényleg, mibe kerül felvenni, azt mondani, köszönöm, nem érdekel?
Felveszem, mert hátha fontos. Lehet, hogy ismerős hív, csak nem a saját telefonjáról például. Lehet, hogy munkaügyben hívnak. Lehet, hogy a gyerek miatt keres valaki az oviból, vagy bárhonnan.
Persze olyan is megesik, hogy olyan hív rejtett számról, akivel nem akarok beszélni, például el akar adni valamit. Akkor megmondom, hogy köszönöm, de nem érdekel/nem érek rá, és kész.
Így belegondolva, amikor még nem volt mobil, és a vezetékes telefonok nem írták ki a hívószámot, mindenki mindenkit ismeretlenül hívott, mégsem haltunk bele, ha úgy vettük fel a telefont, hogy nem tudtuk, ki hív. Egyébként a vezetékesen most sem tudom, ki hív, mert ugyan kiírja, de olyan vacak a világítása, hogy nem látom rendesen.
"Az jutott eszembe, hogy itt a válaszolóknak nincs vezetékes telefonja?"
Eltaláltad, nincsen :)
Első válaszoló voltam.
Én volt h felvettem.
A kedvencem az volt h " Zoli mikor jössz értem ??? Mire én ki az a Zoli. Ja te nem a Zoli vagy ? Hát én nem :)Ja akkor bocsi :) No para csá :)"
De volt olyan is h felveszem kérdem ki az ?
Szól h Viki mondom nem ismerek semmilyen Vikit.
Erre csönd, majd mondom h bár ki is vagy szerintem rossz számot hívtál. Erre le tette.
Szóval vannak érdekes szituk :)
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!