Ha van időm zuhanyozom kaki után, derékig, pár perc alatt megvan. Reggel melóba indulás előtt nincs se kakilási inger se idő, melóban néha szoktam de ott nem tudok zuhizni, ha itthon kakilok és nem sietek, zuhanyozom. Kivéve ha mondjuk este 8-kor kakilok, akkor már nem zuhizom le külön, mert 1-2 órán belül úgyis jön a nagy esti lefekvés előtti fürdés.
2013. márc. 17. 18:34
12/24 anonim válasza:
Igen, szinte mindig reggel megyek WC-re és zuhanyzom is utána. Nem tudnék úgy felöltözni, hogy csak szétkentem a WC-papírral magamon. Ha néha a nap egyéb időszakában megyek WC-re (ez egy évben általgosan 3-szor fordul elő), akkor azután is zuhanyzom.
24/F
2013. márc. 17. 19:44
13/24 anonim válasza:
De lol... ez nekem tök új, hogy kaksi után mindenki rohan zuhanyozni.
Én addig törlöm wc papírral míg nem lesz tiszta aztán megyek a dolgomra. Egy nap meg 1x fürdök általában este, de nyáron inkább reggel.
2013. márc. 17. 21:36
14/24 anonim válasza:
hát ez nekem is új, ez már beteges:D Miért nem használtok akkor bidét, ha ilyen kaksi mániátok van?
2013. márc. 17. 21:48
15/24 anonim válasza:
Egyetértek. Én is kitörlöm és kész. Néha ha olyan állagú, hogy nehezen törölhető tisztára, akkor kimosom ott. De ez mondjuk évente max 2-szer fordul elő. Akkor sem zuhanyozok le, hanem a kád szélére ülök és zuhannyal lemosom az alfelemet. Bidénk sajnos nincs.
De én nem is mindig reggel szoktam kakálni. Olyan is van, hogy naponta többször kell. Akkor sem rohanok haza zuhanyozni.
2013. márc. 17. 22:05
16/24 anonim válasza:
na ja, ez elég beteges, hogy minden kakilás után zuhanyozni kell. enyhén szólva túlzás.
2013. márc. 17. 22:34
17/24 anonim válasza:
Mi reggel nem szoktunk. Sőt, rokonságban sem ismerek ilyet. WC után se. Minek? Este szoktunk lefekvés előtt. Ennyi elég.
2013. márc. 18. 12:49
18/24 anonim válasza:
hát, attól függ. ha csak kipottyan, és egy két törlés után tiszta a papír, akkor nem feltétlen. de van hogy belémszakad a szarnak a fele, na olyankor elszoktam menni, mert csupa fos vagyok
2013. márc. 19. 01:30
19/24 anonim válasza:
"Én addig törlöm wc papírral míg nem lesz tiszta aztán megyek a dolgomra."
Ez nagyon tetszik!
Aki minden potty után fürdik, és naponta pl 3-szor vagy nagydolga, az 3-szor fürdik? A végén még bőre sem marad:/
2013. márc. 19. 13:49
20/24 anonim válasza:
Délután jövök haza a munkámból, és van, hogy így egy nap 2x-3x is el kell mennem kakilni. Nem lennék képes nyilvános WC-n nagy dolgot végezni, nem is értem, hogy jut ez bárkinek eszébe. Általában nem is szoktam szétf*sni a WC-t meg magamat így nem szoktam WCzés után zuhanyozni sem, egyszer zuhanyzok este, aztán másnap délutánig úgy sem megyek kakilni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!