Hogy köszönjek el a nőgyógyászaton?
Figyelt kérdés
ugyebár nem akarok rendsazeres vendég lenni igy a viszlát meg az ilyenek kiesik, de akkor mégis mit??2008. jún. 9. 17:42
1/12 anonim válasza:
Viszontlátásra. Attól még nem kell rendszeres látógatónak lenni. És nőgyógyászatra járni nem égő.
2/12 anonim válasza:
Szia! Én ugyan nagyon megszoktam és mindig viszontlátásra köszönök, de mondthatod azt is hogy minden jót doktor úr.
További szép napot is kivánhatsz.
3/12 anonim válasza:
Nem muszáj a szó szoros értelmében érteni a viszlátot. Ha megfigyeled, ez már csak formaság, akkor is használjuk, mikor tudjuk, hogy soha nem találkozunk már az illetővel. Ez csak udvariassági forma.
Az orvos pedig biztosan nem úgy fogja érteni, hogy visszavágysz a vizsgálószékbe. A viszlát a legjobb elköszönés, használd bátran.
4/12 anonim válasza:
Érdekes kérdés, de nekem inkább az okozna fejtörést, hogy a rendőrtől hogy köszönjek el, ha éppen megbüntetett???
5/12 anonim válasza:
Mondhatod, hogy minden jót, vagy további szép napot (mi a büfében, ahol dolgoztam, mindig így köszöntünk el).
6/12 anonim válasza:
ha te vagy adoki, mondjuk az ide még benézek éppen jó lesz .))))))))))))))))))
8/12 anonim válasza:
Itt miért lettek válaszok lepontozva? Nem mintha a pontok annyira számítanának, csak szerintem a válaszok (egytől eltekintve) hasznosak voltak. Nem tudom olyan szemszögből nézni, hogy valakinek ezek nem hasznosak, vagy éppen sértőek, bosszantóan ostobák. Vagy valaki szórakozik azzal, hogy helyes válaszokat pontoz le?
10/12 anonim válasza:
egyetértek, viszont arra figyelj, hogy a "viszontlátásra" általában jobb választás, mint a "viszlát". ugyanígy mondj "jó napot kívánok"-ot "jó napot" helyett. hidd el, hogy sokat számít, kimondod-e rendesen ezeket a köszönéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!