Fiúk miért puszilkodnak egymással?
Figyelt kérdés
Múltkor láttam, hogy néhány fiú áll az iskolában és mielőtt elmennek megpuszilják egymást (2 "magyar" és egy-két czigány). Miért?2009. szept. 12. 09:34
1/8 anonim válasza:
A fiataloknál szokássá vált, hogy mindennap találkozáskor, és búcsúzáskor, 2 vagy 3 puszit adnak egymásnak.
Gondolom úgy döntöttek a fiúk, hogy ezentúl egymásnak is adnak, nem csak a lányoknak.
2/8 anonim válasza:
Mi is szoktunk. Nincs ebben semmi különös. Szüleid is szoktak adni az azonos nemű barátaiknak puszit..legalábbis elég sokszor
3/8 anonim válasza:
am ennyi erővel lányok is foghatnának kezet...
5/8 anonim válasza:
Szerintem korosztálytól függetlenül nagyon nyálas dolog.
6/8 anonim válasza:
Én sosem adtam a barátaimnak és nem is tervezem!
7/8 anonim válasza:
Talán nevezni akarnak a következő Droid-Gay Parade-ra....
8/8 anonim válasza:
Ebben semmi nincs. A barátság jele ennyi.
Aki ebből rögtön "gay pride"-ra asszociál az súlyos paranoiában szenved. Vele van a baj,nem a puszilkodó fiúkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!