Az illetlenségnek számít, ha egy baráti társaságban a szerelmespár inkább egymással van elfoglalva?
Igen illetlenség! Amellett gusztustalannak tartom, ha bele vannak mászva egymásba, úgy hogy közben ülnek körülöttük.
Úgy gondolom, hogy mindenki intézz ezt kettesben otthon, vagy ha nem is otthon, de mindenképp kettesben.
Én unokanővéreméknek meg is mondtam Húsvétkor, hogy menjenek a szobába folytatni vagy hagyják abba mert ebéd van.
18/F
Igen, illetlenség! Elsősorban azért megy egy pár a barátaihoz el, hogy velük legyenek, hülyéskedjenek stb....
Párommal elég sűrűn rendezünk baráti összejöveteleket, de Nálunk meg sem fordult volna, hogy mindenki előtt nyaljuk faljuk egymást. Persze szokott lenni 1-2 szájra puszi, meg megöleljük egymást, de a tapizás tabu, az a mi magán ügyünk és ezek a mi intim szféránkba tartozik!
Hideg futkos rajtam a hideg, ha ilyen párokat látok, elsősorban a vasút állomáson, száz ember előtt nyálasan csókolóznak, elég gusztustalan.
21/L
Szerintem nincs különbség friss és nem friss között.
Mindenkinek tudnia kell viselkedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!