A 19-20 éves lányok miről szoktak beszélgetni egymással?
Attól függ milyen társaság dolgoznak v tanulnak még.
Nem lehet általánosítani szerintem.
Magamból indulok ki: suli, jövő, fiúk, lányok, család, ruhák, ....
Hétvége, film, mozi, divat, órai anyag, érdekesség, amit olvastunk vagy láttunk, hallottunk, kutatás, utolsó program/élmény (kiállítás, színház, mozi, múzeum, kirándulás)
Változó. Volt úgy, hogy a barátnőmmel mentünk ebédelni, ketten egymás mellett bandukoltunk, s nem szóltunk semmit. Engem ez sem zavart (mert ha nincs az embernek mondanivalója, akkor miért locsogjon állandóan, s a csend és a természet olyan jó néha), de őt igen, s azt hitte ilyenkor mindig, hogy én haragszom.
Meglepő... de... Mindenki másról. :)
Ez így ebben a formában hülye kérdés. Ami épp foglalkoztatja őket. Felsorolhatnám a világ összes témáját, de nincs rá 5000 évem.
mi leginkább marhulni szoktunk, továbbfejlesztjük a tanult anyagot, abszurd történeteket találunk ki a tanárokról és hallgatótársainkról és idióta szóvicceket gyártunk (:
de bármiről elbeszélgetünk, egymásról, mik történtek, órákról, filmről, irodalomról... ami nem szokott felmerülni témaként, az a politika, a sport és egymás szerelmi élete.
ma 13:36
Ja, mi is marháskodtunk a tanárokról kitalált történetekkel. Mi lenne ha... mondatokkal. Mindaddig, amíg a tanszékvezetőről nem marháskodtunk.(Vártuk a liftet, s hülyültünk, hogy mi lenne, ha kilépne belőle. Erre beszállunk a liftbe és már csukódna az ajtó, amikor valaki belép. Ő volt az. Hát a vér is megdermedt bennünk.Alig bírtunk a kérdéseire válaszolni (csevegni akart) a nevetéstől. Direkt más irányba indultunk el amikor kiléptünk a liftből, úgy elkezdtünk röhögni, hogy nem bírtuk abbahagyni.)
Sose felejtem el.....
:D
PASIK PASIK PASIK
Filmek zenék hétvégi bulik alkohol ki hányszor h baszott be alkalmi kapcsolatok stb.
Attól függ mit mersz elmesélni a másik csajnak...
Mennyire mész bele az életedbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!