Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miert van az hogy csak perverz...

Miert van az hogy csak perverz dolgokrol tudunk beszelgetni egymassal?

Figyelt kérdés

En fiu vagyok es van egy lany baratom,akivel egyik delutan elkezdtem hulyeskedni ilyen erotikus dolgokrol,aztan rajottem hogy lehet hogy kicsit visszakene venni(de ez mar csak este jutott eszembe)...es probalunk normalisan beszelgetni,akkor meg ugy kell eroltetni a beszedet.

Ez mitol lehet?

- Nem kamu kerdes -

2010. febr. 10. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Talán a lányt jobban érdekli ez mint a "normális beszélgetés"

Amúgy én bekerültem egy lány társaságba fiú ként és rájöttem ,hogy egy lány perverzebb mint 5 fiú.

Lehet tetszel neki és így jelzi ,hogy kész vagyok rajtad is kipróbálni a perverz dolgokat?

Mindenesetre kérdezd meg ,hogy mi ez a nagy vonzalom a "perverz" dolgok iránt lehet elmondja lehet nagy csend lesz.

Ezután pedig te döntöd el ,hogy hogyan folytatod.

2010. febr. 10. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy az van, amit a felettem szóló mond.

De lehet, hogy csak mindenki más előtt jó kislánynak akar látszani, és te vagy az, akiben annyira megbízik, hogy megmutatja a titkos gondolatait.

2010. febr. 10. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert az a teljesen normális? Az emberek elfedik az ösztöneiket, vágyaikat, az vazet annyi váláshoz, veszekedéshez stb...
2010. febr. 10. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!