Mai ifjúság! Ti szívesen beülnétek egy teaházba beszélgetni? Egymással szakemberekkel adott témáról?
Ilyenek sem érdeklenek,ohgy pl mitől bio a bio? vagy mi van az élelmiszer címkéken?
Vagy pl hogyan egsézséges öltözködni ebben az időben?
Exhas példákat írtam most.
persze beulnek, kiveve ha aki ezt a kerdest feltette az egy pedofil...akkor szobara hivnam(:
de visszaterve a kerdesre, egy tehazban megvan a hangulat egy ilyenfajta beszelgeteshez.
Szerintem a korosztalyt leginkabb a szex erdekli-nemibetegseg...stb.ezzel akarmelyik tinit ra lehet venni a beszelgetesre, de valoszinu nem veszik komolyan.
sajnos nem hiszem, hogy sok fiatalt erdekelne az egeszseges eletmod.Leven, hogy mar 15 evesen annyit isznak, dohanyoznak amit egy felnott szakmunkas sem enged meg maganak.
Engem mondjuk erdekelnek a kulonbozo mentalis betegsegek, ill. az elelmiszerek karos hatasai.de nem hiszen, hogy sokan lennenek igy vele a korosztalyombol.
(es kerlek, ne javitsd a hibaim...)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!