Mit tennétek ti, ha ti 28 éves lányotok még mindig otthon lakna, de nem ad bele semmit a közösbe (nagyon ritkán keveset), és a házi munkába sem segít be egyáltalán?
Figyelt kérdés
Hárman lakunk lakótelepi lakásban, férjem nyugdíjas, én félállásban dolgozom, nagyon nehezen jövünk ki, de ha kérem, hogy adjon bele a rezsibe, mindig azt mondja, hogy nincs pénze, pedig dolgozik és nem minimálbért keres.2013. márc. 1. 19:35
11/14 A kérdező kommentje:
Van neki egy kisautója, azzal jár mindenfele. A kocsira ugye költeni kell egy folytában. Tavaly járt egy tanfolyamra, amiért elég sok pénzt kellett fizetnie, de nem vette nagyon komolyra ezért nem is sikerült a vizsgája sem, sajnos. Amire ő akarja arra van pénze. Itthon eszik, ha olyan ebéd van, ami a fogára való, ha nem olyan, akkor vesz magának valamit. Szeret sütögetni ilyen olyan húst, de eszébe nem jutott még, hogy vegyen egy üveg olajat, persze nekem meg kell vennem, ha főzni akarok.
2013. márc. 2. 10:44
12/14 anonim válasza:
Állj a sarkadra, rezsi harmadár elkérni, főzni főzz annyit h neked és a férjednek elég legyen. Ha kifogy valami otthon akkor lemegy és megveszi magának. Valamint, a BKV bérlet talán olcsóbb mint a kocsi, amit akár el is lehetne adni és albérletbe menni az árából.
Ne haragudj, nem bántásból mondom, de ezt te és a férjed csesztétek el, ti neveltétek, ideje a sarkadra állni, és felnyitni a szemét.
13/14 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, hogy én és férjem csesztük el, sajnos nem voltunk elég erélyesek. Megmondtam neki pont ezt, hogy háromfelé elosztottam a rezsit és a ráeső részt ki kell fizetni, ha maradni akar. Azt mondta röviden, hogy jó, de nekem az a véleményem, hogy tervez valamit. De nem bánom, mert akármit is talál ki, hogy ha elmegy legalább önállóságra nevelődik eközben és kénytelen lesz mindent magának megcsinálni.
2013. márc. 3. 18:24
14/14 anonim válasza:
Ha csóró vagy, és neked is kevés jut, akkor kérd meg, hogy adjon neked ennyit vagy annyit. Ha van rá pénzed, hogy őt is eltartsad, akkor ne kérj tőle semmit, hadd legyen neki könnyű az élete! Persze csak ha szereted. Ha nem szereted őt, akkor csak fizessen mint a katonatiszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!