Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért utálom, amikor a buszon...

Miért utálom, amikor a buszon hallják mások, hogy mit hallgatok a headset-en? Hogy lehetne erről leszokni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a zenét, nélküle elaludnék a buszon.

Lágyabb rockot hallgatok, ez zavar engem, hogy mások engem kibeszélhetnek a hátam mögött, például hogy mennyire gyenge lehetek (belülről). Pedig kívülről nem annak nézek ki.

Néha felmérem a buszon, hogy milyen hangosan szól a fülesem, és ha 30 cm-ről hallani a zenét, akkor lejjebb veszem. Meg amikor kanyarodik a busz, akkor is lejjebb veszem, nehogy meghallják, mert egyszerűen zavar.

Valahogy le lehetne erről az idegeskedésről szokni?

Mások is szokták hangosan hallgatni a zenét, ez engem még akkor sem zavar, ha hip-hop (kivéve amikor a cigányok headset nélkül maxon hallgatják a cigányzenét).

Egyszerűen csak e idegesít, hogy mások kibeszélnek a zeném miatt:

http://www.youtube.com/watch?v=Q66u6B3I48Y

http://www.youtube.com/watch?v=g8yWPPue4oQ

2013. febr. 27. 22:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Úgy is nemsokára fogok telefon venni.

2013. febr. 28. 17:41
 12/13 anonim válasza:
Ne törődj velük, vedd fel úgy ezt a "fóbiát", hogy ők csak irigykednek és minél jobban törődsz vele, annál kevésbé fognak irigykedni a zenei ízlésed miatt, valahogy próbáld meg így felfogni.
2014. márc. 27. 18:43
 13/13 A kérdező kommentje:

Hmmm... szeretem, ha egy régi kérdésemre válaszolnak :D

Azóta sok minden változott, változtam én is, és változott az ízlésem is valamennyire.

Még mindig rockot hallgatok, azon belül rákaptam a metálra (mondjuk eddig sem utáltam), de most nagyon megtetszett a műfaj.

A lényeg, hogy a zenéje jó, és IGÉNYES legyen, az ének pedig tiszta, esetleg ha hörgésről van szó, akkor legfeljebb mint az Asking Alexandriában.

Ezeket szívesen hallgatom 2/3 hangerőn, most már az "agybadugós" headsetemen. Ennél több hangerő nem is kell, mert ilyenkor már a busz zúgását sem hallom. Egyszerűen innen már felesleges feljebb venni, mert károsítja a hallást.

A lágyabb zenéket mindig lejjebb veszem, néha csak úgy ösztönből kapok oda a telefonhoz. Ezzel nem tudok mit tenni. :/

2014. ápr. 1. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!