Szerintetek ciki ha a buszon hallgatom a zenét a fülhallgatón és az a zene amit hallgatok kihallatszik?
Attól is függ, hogy mennyire hallatszik ki. Ha öt ülésre tőled még értem a szöveget, akkor az zavaró tud lenni. Főleg, ha pl én utálom azt a dalt, amit te hallgatsz.
Nyilán nem szól érte senki, de szerintem akkor is tud az idegesítő lenni, ha valaki fülhallgatón bömbölteti a zenét. Ja, és károsítja a hallásod is. Lehet, hogy te magad nem veszed észre, de tényleg ártalmas a túl hangos zene.
és ráadásul mennyire idegesítő is. miből gondoljátok hogy hogy más is kíváncsi arra a zenére amit ti kedveltek. ráadásul zavar másokat a zene amikor éppen olvasna melletted ülve neked meg a tuc tuc tuc dum dum tuc tuc kornyika kihallatszik.
én amúgy csak életmentő kábelnek hívom a sok marharépa füléből kilógó madzagot.
nélküle már élni se tud a sok lúzer.
Bemegy a szökkenő a fodrászhoz fülhallgatóval a fején.
- Kérem, vegye le, hogy meg tudjam rendesen nyírni - mondja a fodrász.
- Nem veszem le, mert az életem függ tőle - mondja a szökkenő.
A fodrász nagy nehezen körbenyírja, ahogy csak tudja, de a végére már megunja a kínlódást, és lekapja a nő fejéről a fülhallgatót. Az azonnal holtan esik össze.
- úristen mit tettem! - kiált fel a fodrász, és kíváncsian belehallgat a fülhallgatóba, akkor hallja meg mi megy benne. kilégzés, belégzés,kilégzés.
Nem sűrűn zavar, független, hogy milyen stílusú zenét hallgat az emberke.
Akkor zavar, ha 100-as hangerőn megy a zene és a közönség hallgatja úgy, mintha fülhallgatón keresztül jönne a zene.
Jobban zavar egyébként az, ha valaki kihangosítja a telefonját és úgy beszél, hallgatja a zenét.
Ennyi erővel az egyik vállán cipeljen magnót, mint a '70-'80-as évekbe, a másikon pedig telefonáljon..
Nem ciki, de bunkóság.
És bár senkit nem érdekel ez a mai világban, ki is van írva minden buszra, metróra és villamosra h más utas nyugalmát zavarni tilos a szabályzat szerint. És ez annak számít. Persze nem lesz semmilyen következménye, az ilyeneket már mindenki leszarja... :/
Amúgy lehet azt a zenét halkabban is hallgatni, én speciel mindig meghallgatom előtte, h hallatszik e kintről a zene. Ha csak akkor hallod amikor olyan hangos h kihallatszik, akkor már tudhatod h sokat romlott a hallásod :/
aki meg a háttérzaj miatt nem hallja (pl régi metrón) az használjon hallójáratos fülest (más néven szilikonosat. azok ráadásul szebben is szólnak, és 2ezerért olyat tudsz venni h csak na :D (Panasonic pl)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!