Szabad tegezni fiatalként egy fiatal postai ügyintézőt?
Nekem valahogy úgy fekszik, hogy ha én 26 vagyok, az üveg túloldalán meg egy 22 éves srác vagy 30 éves nő van, akkor nem jó napot kívánokozok, hanem "Szia".
Egy McDonaldsban is rögtön tegeznek az alkalmazottak, de egyre több cég vezeti be, pl. Ikea, hogy kortól függetlenül tegezés legyen. Egy 50 éves fószertól mondjuk nekem még elég fura lenne, de egy ugyanolyan korú embert, mint én, nem magáznék. Persze a tegezés mellett is tisztelettel, kedvesen, szépen beszélek, nem haverként kezelem vagy flegmáskodok vagy ilyesmi.
Köszi a véleményeket.
Szia!
13 eve dolgozom postan,most vagyok 30.En mindig tegezem a fiatal ugyfeleket,szerintem a posta annyira nem hivatalos hely hogy 2 huszoneves magazza egymast,lehet lazulni.De ugy gondolom illik megvarni hogy az ugyintezo kezdemenyezze a tegezest .
(Bocs a szovegert,telefonrol irok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!