Ti melyik évszakot utáljátok a legjobban? Mormális, hogy én a nyarat?
Én is utálom a nyarat. A nyári estéket és kora reggeleket szeretem, amikor már/még nincs olyan nagyon meleg, de napközben...ha tehetem, egész nap a szobában vagy az árnyékban ülök.
A testemmel vannak problémák, de nem ez miatt nem szeretem, régen semmi bajom nem volt a testemmel, de a nyarat akkor is utáltam. Amikor vékony voltam, akkor is ugyanúgy izzadtam, mint most 10 kg felesleggel...
Szóval amit utálok benne, hogy ha kilépek az ajtón, leizzadok, nem tudok elmenni sehova úgy, hogy friss és üde maradjak. A ruhám foltos marad az izzadságtól, meg még a fejem is izzad nagyon, folyik rólam mindig a víz.. Ha naponta 6x zuhanyzok, az is kevés, mert amint kilépek a zuhany alól, megint leizzadok.
Hozzátartozik még az is, hogy fehér a bőröm, és bár szeretnék szép barna bőrt, soha nem tudom ezt elérni. Csak leégni tudok a napon, nem pedig szépen barnulni mint mások, folyamatosan hámlik a bőröm utána, ezt is utálom.
Semmi életkedvem nincs egész nyáron, a meleg miatt, mert örülök ha végre bemenekülök a hűvösre, ezért soha sehova nincs kedvem menni, kivéve este amikor hűvösebb van.
Strandolni régen szerettem, ma már nem szeretek az alakom miatt, de nyárra remélem ez a probléma megoldódik (fogyás).
A kedvenc évszakom a tavasz, azon belül az április és a május, és szeretem még a szeptember végét-október elejét, ez a nekem megfelelő időjárás. :)
Nem szeretem a nyarat. Amikor virrad, megyek kapirgálni a kertemet, kávézni a lugas alatt. Izzadok, és nap allergiám van. Napsütéskor már jövök is be. Szenvedek, állok a zuhany alá. Ha mégis napra kéne mennem, úgy közlekedem, mint a kerge nyúl. Egyik oldalból át a másikra, ahol nem ér a fény.
Tavaszt, őszt imádom, telet is elviselem.
én az őszt utálom, egy unalmas évszak.
a legjobban a tavaszt szeretem.
a nyár csak azért jó, mert szünet van. egyébként én sem szeretem a nagy meleget, fejfájásom lesz tőle.
Én sem vagyok nagyon oda a nyárért. A kánikulában rosszul vagyok (volt, hogy majdnem elájultam, gyomrom többször fordult már fel), felforr az agyvizem kb. (és ha kint vagyok, nem tudok pl. olvasni, mert annyire elnehezül az agyam), nem szeretem a testem mutogatni meg nagyon rövid ruhákban sem szeretek járni...
Mondjuk én a téllel vagyok legkevésbé kibékülve. A fagyasztó hideget még kevésbé bírom, mint a hőséget, arról nem is beszélve, hogy van, amikor már 4kor is tök sötét van. Nálam a tavasz és az ősz a nyerő :D.
én sem szeretem a nyarat, de nekem csak azzal van bajom, hogy tök kényelmetlenül érzem magam a rövid ruhákban, erős napfényben, mintha mindenki átlátna rajtam, nem tudok nagykabát alá bújni, sálba burkolózni.. mindig meg kell várnom az estét, h " feloldódjon a testem".. ami persze ilyen 10 óra kb mert későn sötétedik:/
L
kérdező, azért utálod a nyarat, mert a nyári szünetben nem láthatod azt az iskolatársadat, akit szeretsz?
én régen ezért voltam depis nyáron :D
de már nagyobb vagyok, túl vagyok két komoly kapcsolaton, tapasztaltabb vagyok és nem tudok beleszeretni valakibe viszonzatlanul, mert előbb túl vagyok rajta minthogy elkezdődjön.:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!