Milyen időjárási viszonyok közt utáljátok a legjobban a vezetést?
Nekem az esős idő sötétedés után a halálom. Vizes az út, minden tükröződik össze-vissza, nem látom a sávfelfestést, 10x jobban kell koncentrálnom, h hozzam azt a szintet, amit nappal jobb időben.
Én vagyok a béna, vagy ez másnál is problémát jelent?
komolyan, a havas utat jobban szeretem, mint azt, ami tegnap este Bp-en volt...
A köd, eső, hó nem szokott zavarni. Ha megfelelően megválasztod a sebességet, nem lehet gond. Persze komoly veszélyforrást jelent az a sok barom, aki azt gondolja, hogy a csúcstechnika, meg a valag sok pénz megvédi őt még a haláltól is, és száguldozik 110-es tempóval a jégpáncélon...
Én akkor utálok vezetni, amikor megy le a nap, és pont szemből világít. A másik, amit nem nagyon szeretek, közvetlen naplemente után. Akkor valahogy a világítás nem sokat ér, de már van annyira sötét, hogy ne lehessen rendesen látni.
nekem az esőben éjjel a húzósabb, de az nem annyira rossz mint a kelő-nyugvó nappal pont szembemenni.
köd nem vészes, eső alapba nem(habár mentem már olyan felhőszakadásban hogy meg kellett állnom. A hó még ok, de a jéggel lehet problémám, jégen már törtem autót is, igaz jogsi nélkül régi autóval itthon, de azt nem számítom, mert csak azt gyakoroltuk hogy megcsúszik, és megcsúszótt, 2-őt pördültem körbe, aztán oldalt megfogott a fa.
sérülés az autón egy új jobb ajtó, meg az elejét kellett kalapálni, de jégen szerintem az átlagon felül vezetek, mert azt nagyon 'begyyakoroltam anno'
Szintén éjszaka esőben. Nagyon fénylik az út az eső is bezavar plussz a sötétség.
Egyszer jöttem haza egy távolabbi útról, pont ilyen időben. Akkor viszont szakadt az eső, és nem is ismertem annyira az utat. A végén már majdnem kifolyt a szemem, aztán beálltam egy kisteher mögé és a lámpáját követtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!