Melyik tanárotokat utáljátok legjobban, és miért?
Figyelt kérdés
én az informatika tanárt,állandóan szar jegyet ad,egy prosztó.wáá utál mert tavaly kiborult a morzsa a terembe,de uána összeszedtem.basszus legközelebb atombombát rakok le a terembe,akkor rinyáljon....:)2011. dec. 12. 20:38
1/7 anonim válasza:
áhh én imádom az infó tanárom :D kérdésre válaszolva ki nem állhatom a némettanárom (ő az ófőm is sajnos)meg a technika tanárt utálom nagyon.
2/7 anonim válasza:
Hát , nem utálom, de nehezen viselem el a mi félig orosz, félig ukrán, negyed magyar , meg még háromnegyed más nemzetiségű tesitanárunkat. Ebben az a legjobb , hogy nem tudja kimondani a nevemet.. Meg az énektanárnőnket se szeretem nagyon. De csodálom őket h kibírnak ennyi hülye embert, mint amennyi a sulimban van ...
3/7 anonim válasza:
Fizika tanár - pofára osztályoz, el nem magyarázná úgy az anyagot, hogy megértsük, és csodálkozik, hogy a 3/4 osztály kettesre áll.
Angol tanár - flegma, mindenbe beleköt, és az amúgy viszonylag érdekes könyvet unalmasan tanítja. És nem érti, hogy miért alszok el az órán.
Szakmai tanár - heti 3 órában fáraszt le minden héten, ugyanis kacifántosan beszél, és mindig bölcsességeket zúdít a fejemre. Vagyis... bölcsnek akar tűnni, csak nem jön neki nagyon össze.
A többi tanárom nagyjából csípem. :D
16/l
4/7 anonim válasza:
Magyar tanárt. És azért, mert semmit nem képes megtanítani, órán nem diktál vázlatot, de elvárja, hogy ami a könyvben van érthetetlenül leírva, azt bemagold. Eddig összesen 3 oldalt írtunk a füzetbe heti 3 irodalomórával, ami érettségi évben igencsak gyenge. Már rég nyugdíjba mehetne, és legalább a helyébe léphetne valaki fiatalabb, jobb tanár, aki érti is a dolgát, nem a székben pókhálósodik, miközben a semmiért kapja a fizetését. Szerintem öregebb, mint maga az iskola.
5/7 anonim válasza:
én az angol tan.-t
ő olyan hogy régen imádott engem /kétéve/ most meg már mindent megakar tenni hogymeghúzzon
6/7 anonim válasza:
Magyar tanáromat. Az még hagyján hogy folyton négyest ad (idén kezdett tanítani engem,eddig mindig ötösöm volt magyarból,szóval nem igaz hogy most egy darab ötös dogám sincs), de ráadásul képtelen megindokolni hogy mi baja pl a fogalmazásommal, meg olyan hogy pontozás a dolgozatoknál nála nincs,csak ráír egy jegyet aztán találjam ki hogy mi baja... Meg olyan is volt,hogy egy fogalmazásnál megkérdeztem hogy jó e ha így meg így írom,közölte hogy jó,majd 4est adott pont azért,amire rákérdeztem. Agyamra megy csöppet...
7/7 Német huhász válasza:
Igazából 1-2 kivétellel egyik tanárt se szeretem. A legjobban a kémiatanárt utálom, nem azért mert gonosz, hanem azért mert rohadtul nem tanít semmit. Az egész órán hülyeségekről pofázik 10 perceket, ami csak részben tartozik a kémiához, a könyvet ki se nyitjuk az órán, mindenkit szétb*sz az unalom, és aztán meg habzik a pofája, hogy mindenki 2-es témazárókat ír. A kémia pedig nehéz tárgy de ő úgy tanítja, mint ha be se mennénk az órára. Év végén mindenki a bukástól rettegett. Én hála istennek jó vagyok belőle, mert van egy kémiatanár rokonom, aki nagyon jól magyaráz. Nálunk még az énektanár ilyen, de őt imádjuk, mert az a ritka amikor tart órát, az éneket pedig mindenki magasról lezs*rja, mert sehova sem kell. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!