Üveggolyó, mint a barátság jelképe?
Sziasztok!
Elnézést, ha nem ide kéne feltenni a kérdést, de nem találtam neki jobb helyet.
Hallottatok már olyanról, hogy amikor az emberek úgy gondolják, hogy a barátságuk egy elég magas szintre lépett, egy üveggolyót ajándékoznak a másiknak?
Egy barátnőmnek szeretném megmutatni, hogy fontos nekem, és valahol olvastam ilyenről, de nem vagyok benne biztos, hogy üveggolyóról volt szó... Ha nem az, akkor mit lehet adni, hogy kifejezzük azt, milyen fontos nekünk?
A válaszokat előre is köszönöm!
hm, erről az üveggolyóról még én sem hallottam, de tetszik az ötlet, én nagyon örülnék neki :)
amúgy, ha igazán fontos...én javaslom vegyél neki könyvet...könyvesüzletben lehet venni ezeket a kicsi könyveket olyan címmel, hogy barátság...idézetek vannak benne
az elejébe/hátuljába pedig írj bele pár saját gondolatot, hogy mit gondolsz a barátságotokról vagy magáról az illetőről, akinek adod
én ilyet adtam a legjobb barátnőmnek és nagyon örült neki :)
Igazából nem is az a lényeg, hogy nagy dolgot vegyek neki, sőt,ezzel ellentétben, pont az, hogy egy apró, másnak teljesen értéktelen dolog számunkra fontos lehessen.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!