Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha egy lány párkapcsolatban...

Ha egy lány párkapcsolatban él, mennyire fér bele az, hogy a barátja nélkül is szórakozzon? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Pl. mehet-e bulizni a párja nélkül, barátkozhat-e más fiúkkal (CSAK barátság!), és ha igen, mennyi fér bele, mi az, ami még nem megy túl a határon?

2012. dec. 15. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem ne.

Együtt élnek vagy házasok akkor meg aztán pláne ne. Kettesbe pasival meg megint ne. Mi a fenének!?

2012. dec. 15. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
7%
Vagy valami 20-22 év alatti leányzóról van szó. Az meg még úgyse olyan komoly... általában. De szerintem kár szivatnia magát és a párját.
2012. dec. 15. 19:03
 3/7 anonim válasza:
69%
amondó vagyok,itt kezdödik az a bizonyos dolog a párkapcsolatban amit sokan csak hallomásból ismernek!Az ugy nevezett "bizalom" ! Ugyanis ha a pasi bizik a csajában elengedi mert tudja hogy a lány hű marad hozzá,tehát ha meg is környékezik más pasik képes (képesnek kellene lennie)megáljt parancsolni magának és a csábitónak is!Ha a pasi elengedi a csaját szórakozni a csaj pedig megcsalja,akkor azt a pasit nem is szerette igazán az a lány,mert akit igazán szeretnek nem csalják meg!
2012. dec. 15. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Annyi van megengedve, amennyi egy házasságban is meg van engedve.
2012. dec. 15. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szívesen járok bulizni, inkább olyan otthonülő típus vagyok, de ha néha-néha elmegyek, akkor elvárom, hogy elengedjen. Illetve rosszul fejeztem ki magam. Nem kell elengednie, mert nem vagyok a tulajdona, megyek és kész. Mint ahogy ő is elmegy, "elengedem". Szerintem ahol ilyen Elengedem-nem engedem el dolgokkal kínlódnak, ott nincs bizalom, csak a másik kisajátítása. Ilyen kapcsolat meg nem kell.
2012. dec. 16. 08:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Természetesen mehet! Nem is értem, miért ne mehetne. Persze csak akkor, ha nem ez van döntő többségben. Tehát általában együtt, de simán előfordul, hogy egyedül megy. Pl baráti sörözésre a srácok közé nyilván nem ülök be. Talán még a párom is feszélyezve érezné magát. Én is elmegyek egyedül a barátnőimmel. Kell ez :) Nem a tulajdonod, hanem a PÁROD. :)
2012. dec. 16. 09:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Én szívesen veszem, ha a barátnőm jön velem, mikor sörözöm a barátaimmal. Miért ne jönne? Az nem úgy van, hogy a fiúk csak fiúkkal barátkoznak, a lányok meg csak lányokkal. Ha elmegyek sörözni a barátaimmal, az tehát nem jelenti, hogy ott csupa fiú van, azt meg főleg nem, hogy egy olyan nő számára, mint a barátnőm, túl alpári témák jönnek elő. A barátaim is hozzák a saját párjukat, ha van épp. Szóval én nem szoktam érteni, mikor ilyeneket írtok, hogy a férj elmegy sörözni egymaga a srácokkal, a feleség meg a csajbuliba. Nem ítélem el meg semmi ilyesmi, de valahogy nekem ez nem életszerű. És ez nem jelenti azt, hogy a barátnőm nélkül sehova sem megyek, mert van olyan is, pl. ha valami régi cimborával találkozom, akit ő úgysem ismer. De ha a szokásos baráti találkozó van, jön velem, és szívesen jön.
2012. dec. 17. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!