Van olyan lány, akinek tényleg az érzelem kerül előtérbe egy párkapcsolatban? Nem a bulik teszik ki az életének nagy részét?
Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 04:00
1/6 anonim válasza:
A kettő nem feltétlenül zárja ki egymást.
3/6 anonim válasza:
aki bulizos, az erzeketlen k*rva? Nemazert, de en is soat bulizok, ha van baratom, akkor vele egyutt, de az erzelmek nagyon fontosak nekem, a ketto nem zarja ki egymast. Huseges vagyok, es nagyon tudok szeretni attol meg, h bulizni is szeretek. Miert hiszik azt a ferfiak, hogy ha egy lany elmegy "bulizni" akkor feltetlen lereszegedik, es 5kulonbozo sraccal kefel egy ejszaka alatt? Az, hogy valaki szereti a zenet es a tancot, nem jeenti azt, hogy sztriptiztancos..
4/6 anonim válasza:
Én soha nem voltam bulizós, párom se, 6,5 éve nagyon jól megvagyunk.
22/L
5/6 anonim válasza:
Lehet, de nem tőlük hemzsegnek a szórakozóhelyek...
6/6 anonim válasza:
mondok egy nagyon sokak szerint hihetetlennek tünő dolgot,ami valójában nagyon is igaz,csak kevesen jutnak el odáig hogy ezt megtapasztalják, a dolog nem más minthogy valójában minden lány az érzelmeket keresi,van aki kimondja van aki titkolja ,van aki csak álmodik róla,de a szive mélyén minden lány érzelmeken alapuló kapcsolatra ,szerelemre vágyik! és ez teljesen független attól hogy szeret e szórakozni,bulizni járni!a bulik amúgy is a napi feszültség,stressz oldására szolgál semmi köze a párkapcsolatokhoz! Tehát véleményem szerint a kérdésre a jó válasz: van olyan lány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!