Ismertél már olyan embert, aki valahogy nagyon okosnak tűnt, az arca is olyan "okos" kinézetű, és a szövegei is, pedig valójában nem volt az, de folyton zavarba hoz? Van ilyen?
Kedves első, azért nem ilyen egyszerű mindig a dolog.
Én pl. programozó vagyok, sok helyen dolgoztam, és láttam pár furcsa kollegát. A legemlékezetesebb talán az volt, akit első látásra talán debilnek is nézhetél volna (a kommunikáció nem volt az erős oldala:)), viszont kibaxott jól dolgozott.
Ó az irodalom csoportom tele van ilyenekkel.
Az egyik srácnak nagyon mély,orr hangja van,lassan beszél és nuku hangsúllyal, többnyire igyekszik szakkifejezéseket használni.
Viszont észre vettem hogy sokszor ugyanazt mondja el amit én van másik csoporttársunk,csak szebben megfogalmazva.Van hogy abszolút szükségtelen a dumája,de azért még prédikál blabla.
Először amikor meghallottam,majdnem összetojtam magam hogy hová kerültem,ki ez a nagy intellektuel,de rájöttünk a csoporttal hogy nem is egy nagy agy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!