Van itt olyan, aki meztelenül szokott aludni?
Figyelt kérdés
És esetleg gyereke is van? Vagy ha megszületett, akkor le is szoktatok erről?2013. jan. 23. 14:07
1/14 anonim válasza:
előfordul. Egyedül ritkán. Néha ha barátommal alszom és "úgy maradunk" bár ő szinte mindig felhúz egy alsógatyát. Gyerek még nincs
2/14 anonim válasza:
Nyáron csak,elviselhetetlen a meleg panelban.
Nem alszik velünk a gyerek,így nem látja igazán.
Bár sokszor ő is meztelenül alszik,éjjel levetközik,melege van (4 éves)
Nem szégyelősködünk egymás előtt,bejön a fürdőbe is mindkettőnkhöz
3/14 anonim válasza:
Nem szoktam, nem szeretek. Anno a barátommal néha bugyiban aludtam, de meztelenül nem.
4/14 anonim válasza:
Mi is meztelenül alszunk, a gyerekek nem alszanak velünk. Soha nem szoknék le róla, a legjobb dolog éjjel pucéron összebújni! :-)
5/14 anonim válasza:
Én is meztelenül alszom a barátommal, gyerek nincs. De amikor mi voltunk kicsik, az én szüleim is meztelenül aludtak, es egyáltalán nem zavart. Most, hogy megnőttünk, és esetleg kellemetlen lenne, mar felöltöznek.
6/14 anonim válasza:
Igen. Gyerekem is van, három. Nyáron ők is pucéran alszanak, utálják a pizsamát.
7/14 Problem? válasza:
Én azért nem alszok meztelenül ha hajnalba a kommandósok rám törik az ajtót ne egy szál f.szba rángassanak elő.
8/14 anonim válasza:
Nyáron néha úgy szoktam, de most megfagynék, akár hogy is fűtünk :)
9/14 anonim válasza:
No , én a kommandósoktól nem tartok, mert nem termesztek kápszert, nem is terjesztek, de csak pizsama felsőben alszom, vagy 30 éve, nejem hálóingben.
10/14 anonim válasza:
mindig, kivéve a havimkor, de még nincs gyerekünk
A szüleim is úgy alszanak (gondolom:), mindig is úgy aludtak. Volt idő, hogy egy szobában aludtunk, akkor is, de akkor még kicsi gyerekek voltunk, de emlékszem rá, nem okozott törést bennem vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!