Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha ti tusoltok strandon vagy koleszba meztelenül akkor nektek fel szokott állni? És ha feláll akkor az ciki?
Ugyan azt tudom mondani mint az első.
A 22:18-as gondolom csak viccelt.
Hetero vagyok.
Nem áll fel pasikra:D
Nem áll fel.
Én már belebotlottam olyan zuhanyzóba is, ahol nem lehetett befelé fordulni a kialakítás miatt. Bár ez a kialakítás nagyon ritka. Ilyesmi volt: [link]
Nem túl diszkrét, ilyenkor a szokásosnál is jobban igyekszik az ember. :)
úszás után én le szoktam zuhanyozni, és ugye nem ruhába zuhanyzik az ember... Hát elején szinte mindig felállt (és nem vagyok búza, ha egyedül voltam, akkor főleg). Maga a helyzet miatt. Néha most is, de különösen nem érdekel. Befele fordulok, azt kész, de ha vki épp meglátná, az se érdekel, másnak is ez van lába között, és ha működik neki is, akkor neki se ismeretlen a helyzet :)
29F
7.
Csak azt nem értem, hogy miért áll fel a helyzet miatt?
Én lány vagyok, szóval nem tudom mire célzol.
Amiatt mert megy rád a víz, vagy meztelen vagy, vagy hogy érted, hogy a helyzet miatt?
Meg akik írták, hogy befelé fordulnak, aztán nem látják.
De egyszer ki kell jönni a zuhany alól, és ha még akkor is áll, akkor mit csináltok?
Ilyenkor, mikor áll csak úgy, mindenféle előzetes inger nélkül, nemi vágyat is éreztek, vagy csak úgy áll, aztán különösebben nem vált ki belőletek semmiféle gerjedelmet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!