Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha feláll mások előtt?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szégyenlős, és szeretek meztelenkedni is /kivéve szülők előtt/, de /pl. kondi után zuhanyzóban/ mindig föláll, még ha nincsenek is ott. Elég, ha eszembe jut, hogy megláthatnak vagy megfogom a péniszem. És ez nem is zavarna, de azért elég félreérthető, hogyha felálló férfiassággal flangálnék férfiak között. Megj.: "Homokos vagy" és hasonló válaszoktól kíméljetek!!2010. márc. 21. 20:30
1/16 anonim válasza:
Nem ciki!
Az lenne ciki ha nem álna fel.
3/16 anonim válasza:
nem áhh dehogy xd rakj rá poharat és mond azt hogy áhh dehogyis nem az amire gondolsz csak őneki most van az edzés xd
4/16 anonim válasza:
Sajnos én is ugyanígy vagyok ezzel.Levetkőzök és feláll. Suliban,koleszban nagyon sokat cikiztek miatta.
5/16 anonim válasza:
20:35 vagyok!
Engem most már nem zavar ha így látnak,régebben takargattam,de valahogy mindig meglátták és most már nem érdekel.Tegnap is az uszoda zuhanyzójában úgy 10 en lehettek,nekem meg végig állt.
6/16 anonim válasza:
Én megértelek, és nem fogok olyat írni, hogy "homokos vagy", de ettől függetlenül, ha a zuhanyzóban így látnak, 10-ből 8 ember szerintem simán elkönyvel majd annak...
7/16 A kérdező kommentje:
Am... Lehet hogy áll a faszom, de nem rájuk, hanem mert izgalomba hoz a meztelenség. És nem vagyok homokos, mert semmi pénzért nem létesítenék szexuális és bármilyen homoszexualitásra utaló kapcsolatot egy fiúval/férfival!!!
2010. márc. 22. 17:44
8/16 anonim válasza:
Hiába erősíted magadba azt a képzetet hogy nem vagy meleg, a férfiakra áll fel, lassan úgyis el kell fogadnod hogy meleg vagy. De győzködd csak magad, egyszer úgyis el kell fogadd: MELEG VAGY!! Nemtudsz mit tenni ellene, fogadd el.
9/16 anonim válasza:
Szexi....izgató ááh fix h rád izgulnék ha még helyes is vagy*.* Szerintem nem túl sok hormon van benned:D
EgyLány
10/16 anonim válasza:
amugy nekem is elegem van már a hülye 15 éves srácokból akik minden kérdéshetz idiotaságokat irogatnak:S
a kérdésre válaszolva nem gáz...de azért fordulj el (probáld eltakarni)és szexelj többet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!