Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ha feláll mások előtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha feláll mások előtt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok szégyenlős, és szeretek meztelenkedni is /kivéve szülők előtt/, de /pl. kondi után zuhanyzóban/ mindig föláll, még ha nincsenek is ott. Elég, ha eszembe jut, hogy megláthatnak vagy megfogom a péniszem. És ez nem is zavarna, de azért elég félreérthető, hogyha felálló férfiassággal flangálnék férfiak között. Megj.: "Homokos vagy" és hasonló válaszoktól kíméljetek!!
2010. márc. 21. 20:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sztem itt a fő kérdés hogy hány éves is vagy?

ha kb 16 teljesen normális ha meztelen vagy felál már csak a gondolatól. Nem a férfiakra áll fel neki ha a sok hü lye nem vette volna észre a szövegből

ha husszon éves vagy több akk kicsit már sztem fura de minden ember más

Valakinek arra is feláll ha lássa hogy valaki veri a sajátját de attól nem biztos hogy bu zi

csak tudja mivel ját az a folyamat és elképzelve ő is beindul

Nem kell mindenkire aszt mondani hogy meleg

Nekem meg hoszú a hajam olyan mint 1 lánnyé:D

na akkor én is meleg vagy

(gondolom fog jönni válasz hogy igen)

2010. márc. 26. 18:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz, elég homár lehetsz.
2010. márc. 26. 19:19
 13/16 anonim válasza:
Szerintem nem gáz... de ha annyira zavar, akkor próbálj kevesebbet meztelenkedni ilyen helyeken. A meztelenkedést pedig hagyd "olyan" szituációkra, ott meg úgy is több szükség van az "öcsire".
2010. márc. 26. 19:23
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, az értelmes válaszokat!

És a többi "homárnak" pedig a qrva annyukat!

2010. márc. 26. 22:35
 15/16 anonim válasza:
xD
2010. máj. 7. 21:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Velem is sokszor előfordult már, hogy nyilvános helyen felállt. Nekem még kifejezetten teszik is, ha a kabát takarja, és feláll a buszon, az utcán. De pl. mikor suliban történik, és nincs nálad semmi, és végig kell menni a folyóson, vagy végigállni egy szünetet a terem előtt, hát az kicsit ciki, ilyenkor érdemes elmenni wc-re, és kiverni, mondjuk mire odaérsz, már mindenki látott, de jobb megoldást nem tudok én se. A zuhanyzóban meztelenkedésről nekem megvan a véleményem, ami a gatyában van, az intim dolog, nem tudom miért mutogatja mindenki, én ilyen helyen mindig alsónadrágba zuhanyzom. Szerencsére nekem nem áll fel a meztelenkedéstől a farkam, de régebben (10-12 évesen) még velem is megtörtént.sdd
2010. júl. 25. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!