Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha ti tusoltok strandon vagy koleszba meztelenül akkor nektek fel szokott állni? És ha feláll akkor az ciki?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 22:09
11/15 anonim válasza:
9.
Hát igazából engem izgat az, h tulajdonképpen bárki megláthat, akár jöhet be egy csaj is :) mert ugye nincs bezárva a hely, és nem áll ott egy őr :) Jó, erre esély nulla, de mikor hullára ki vagy fáradva, plusz utána szaunázás is kimerít még, akkor jár ilyenen az agyam néha :)
12/15 anonim válasza:
Bár ez a téma tabunak számít, de nyílt titok, hogy pont az ilyen helyzetekben történik az, hogy a fiúk kiverik egymásnak, ezzel kiélve a homo kíváncsiságukat. Minden fiúban benne van egyfajta kíváncsiság, főleg tinikorban, hogy milyen lehet megfogni a másikét. Van aki még magának sem vallja be kíváncsiságát és elfojtja, de természetesen aki kipróbálja, az sem beszél róla, mert akkor már rögtön b..zinak lenne bélyegezve... Pedig nem ettől az valaki... Sok lány is kipróbál egymással ezt azt, mégsem leszbikusok....
13/15 anonim válasza:
Végül is a a tusolás egy elég intim dolog,nekem is fel áll a bré,főleg a forró víz alatt,kitágulnak a véredények,megindul a véráramlás és hát oda is jut hála istennek!Minden pasinak megmozdul ott valami ha tusol legfeljebb tagadja.Én nem szégyenlem azt amim van,hát ha látja más pasi mi van akkor?Erotikus álmaik is vannak a pasiknak egy másik pasival,valaki elfojtja,valaki tovább is lép,azután meg megnősül és nem hal meg hülyén!De ha zavar hogy látják az álló farkadat akkor zárd el a meleg vizet hirtelen 4 másodpercre aztán nézd meg áll e még!
14/15 anonim válasza:
13-as ez a jó kulcsszó: "nem hal meg hülyén!" És ezért van az, hogy akinek ilyen kis élmény kimaradt kamaszon, érettebb korában is kedve lenne bepótolni...
15/15 anonim válasza:
igen szokott de nem csinálok belőle ügyet
Ha takargatom jobban észreveszik mi a helyzet
Láttam már másnak is állva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!