Szokott vki olyat h otthon meztelenül a tükör előtt pózol?
Figyelt kérdés
Párszor csináltam olyat, h pl. edzés után megnéztem magam a tükörben, alak, izmaim, stb, de sosem beszéltem még erről senkivel mert tudom hülyeség meg szégyenlem kicsit. 16/L2010. szept. 16. 09:27
1/11 anonim válasza:
Persze, szerintem egy csomóan szoktak ilyet, ha nem is "pózolni" de megnézni magukat. Én is szoktam, szerintme ez természetes. (az nem mikor lefotózzák magukat és felrakják netre...) 19L
2/11 anonim válasza:
Én nem szoktam, de szerintem is normális dolog.
3/11 anonim válasza:
Én is megszoktam magam nézni, híztam-e,h nézek ki. Szerintem normális dolog.
4/11 anonim válasza:
Én is meg szoktam nézni magam ruha nélkül a tükörben, szerintem mindenki.
7/11 anonim válasza:
én nemszoktam, nem szeretem nézni magam
8/11 A kérdező kommentje:
Úgy látom többen szokták nézni mint nem, azt hittem fordítva van...megint megtudtam vmit :-)
Na igen...azért ímélben is kaptam pár kérést h küldjek képet...hihi...sok kéjenc
2010. szept. 16. 17:57
9/11 anonim válasza:
Hát bavallom szoktam és ha jó napom van vmikor még elégedet is v vagyok az eredményel vmikor összerörném a tükröt DD
10/11 anonim válasza:
Törném D bocsi utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!