Mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Nos az egyik oszt.társamról van szó.
7-be járok, és van egy olyan lány az osztályba akinek ngyilkos lett az apja.Nemsokára ez a lány elkezd dohányozni(naponta pár szál),és a végrendeletben az áll hogy MINDENT rá hagy(ház.tv,xbox,kocsi,minden...) és csak rá.Egyébként nagyon kedves lányról van szó, kicsit duci de (eddig) vidám és jókedvű volt.Megértem hogy az apukája meghalt de az már nekem is sok hogy reggel jön oda hozzánk és újságolja hogy meghalt az apukája...:/ Mit tennétek ilyen helyzetben? Hogyan tudnám megvigasztalni, próbáljak meg beszélni vele erről?:S
12/F
Nekem mikor apum meghalt nagyon jól esett,hogy olyan amberek is megkerestek és beszélgetést kezdeményeztem,akitől nem is számítottam volna rá.
Egyszerűen mondd el neki,hogyha úgy gondolja, nyugodtan fordulhat hozzád és számíthat rád, ha nem most, később is szívesen beszélgetsz erről vele. Ha gondolja, suli után elmentek vmerre és ott,mert lehet suliba nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!