Milyen reggeli rítusaid vannak?
Figyelt kérdés
Én pl. ahogy beérek a munkahelyemre, mindig megyek a büfébe tejeskávét és sonkás zsömlét venni. Aztán leülök, és bambulok kicsit. Így kezdődik a jó nap.2013. jan. 16. 08:59
11/19 anonim válasza:
Régi sulimba kötelező büfés hamburger és almalé.
Most metropolon röhögünk, meg megfejtjük a rejtvényt. :)
12/19 A kérdező kommentje:
Köszi a többnyire normális válaszokat, lehet még! :-)
2013. jan. 16. 15:08
13/19 anonim válasza:
Nagyjából másfél órával indulás előtt kelek. Mindig a morning show-ra szoktam kelni. :D Felvidiítják egyből az embert, sokszor meg berakok egy kis zenét a fejhallgatómra és közben elkészítem a reggelimet, amit viszek magammal. Néha teát is iszok, vagy viszek magammal termoszban. :)Netezni is szoktam egy kicsit.
14/19 anonim válasza:
Reggel hatkor kelek ha nem teszem egész nap álmos leszek.Utána egy 15 cméteres kalácsot eszem ha töb vagy ,evesebbet eszem akkor éhes leszek.Ezután 2 dcl kávét iszom ha többet vagy kevesebbet iszom akkor tudjátok....8-kor elindulok ha ezt nem teszem akkor....
15/19 anonim válasza:
Reggeli, sz.rás, fogmosás, felöltözés robotikusan, majd buszra rohanás.
16/19 anonim válasza:
Felkelek, a macskának adok enni, mert már alig bírja így is kivárni :D aztán felöltözök, megcsinálom a hajam, sminkelek, utána jön az én reggelim, fogmosás, bepakolok a táskámba (suliba járok), és rohanva elindulok a buszra, mert általában minden nap késésben vagyok.. De nem bírok soha 5 perccel korábban felkelni, hogy normálisan elkészüljek, ezért mindig kapkodok :D Aztán ha beértem a suliba, akkor nekem is úgy kezdődik, ha leülök, akkor bambulok egy kicsit, akkor nem szeretem ha hozzám szólnak. Persze azért nem küldök el senkit, ha mégis beszélni akar :D És csak ez után indul be a nap. :D
17/19 anonim válasza:
Reggel az ágyból kikecmergés alatt átélem az emberré válás minden evolúciós kínját... aztán az ágy mögül kivakarom a telefont, kikapcsolom a számítógépet :) Ha van időm, tán még lábat is mosok, aztán sprint.
18/19 anonim válasza:
felkelek, felöltözök, kávé cigi + pár falat reggeli, dezodor, fogmosás stb aztán indulás
19/19 anonim válasza:
indulás előtt mindig 1 és fél órával kelek fel.
elmegyek a fürdőszobába, sminkelek, megfésülködök, wc
adok az állataimnak enni
reggelizek
aztán idulás előtt átöltözök abba a cuccba, amibe menni fogok :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!