Normális dolog egy reggeli közéleti műsort ilyen cuccban vezetni?
Komolyan kérdezem, mert engem mellebevágott ez a lengén öltözött nő, miközben nagypolitikáról próbált nyökögni. Beszélni is alig tud, az én időmben az ilyet mikrofon közelébe se engedték volna. Na és ez a félmeztelen megjelenés! Annyira nem jó nő szerintem, bár én már egy öregecskedő pasas vagyok, lehet, hogy nem jól látom; ezért is szeretném tudni, hogy ez most rendben van így? Itt a videója:
Igazad van! Lehetne nagyobb melle a nőnek, így elég soványka!
:D
De jó, hogy más bajod nincs! Csekkeket befizetted?
:(
Kormányszóvivői posztját is többek közt azért bukta, mert többen ismerték fel fehérneműben, mint kosztümben.
No comment.
Tévéhez van távirányító: használd!
21.15: Ó nehogy azt hidd, hogy én a TV2 emlőin csüngök. Szinte sose nézem ezeket a bulvárcsatornákat, csak remegett a kezem ma reggel, és felrenyúltam a távkapcsolón. Aztán ott maradtam, mert Lázár J. magyarázkodására végül is kíváncsi voltam.
21.05: Nem ez a legnagyobb problémám, de nem lehet mindig csak a súlyos kérdésekkel foglalkozni.
Tényleg rakhatott volna ki többet is...
Ezért nem nézek TV-t reggel (vagy délben. vagy este.) Mert kevés a szép, formás női kebel. Akkor mire ébredjek fel? :)
Pont a fenti két válaszadó miatt van ez "rendjén": az kell nekik, hogy a férfiak ráizguljanak a tévére. Ha azt hiszed, hogy egy nő a tévében híreket olvas, interjút készít, műsort vezet, akkor nagyon tévedsz, azt csak a férfiak csinálják. A nő szexet ad el, prostituálódik, és rohadtul nem érdekel senkit, érti-e a dolgát (lsd. felettem). Csak az jut el az agyukig, hogy mekkora a melle, milyen formás a segge, mutathatna többet is stb. Abba már nem gondolnak bele, hogy ez mennyire szánalmas. Nyilván, mert ők soha nem fognak ilyen helyzetbe kerülni.
Szerintem ez csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!